Keystone logo
Methodist University Online Master of Science i strafferetspleje
Methodist University Online

Master of Science i strafferetspleje

Online USA

12 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Forbered dig på at lede i enhver gren af den konkurrenceprægede strafferetlige industri med Methodist Universitys 100% online MS in Criminal Justice. Gennem fleksible onlinekurser designet af respekterede eksperter på området, får du et samfundsvidenskabeligt perspektiv på årsagssammenhæng, forebyggelse, kontrol og behandling af kriminel adfærd.

Studerende i dette program har også mulighed for at opbygge en dybere forståelse af nye tendenser inden for strafferet, herunder digital retsmedicin, cyberkriminalitet og ungdomsret. Efterhånden som området for strafferet vokser og udvikler sig, er der stor efterspørgsel efter fagfolk med avancerede grader og en dybere forståelse af kriminalitet og kriminalitet. I MU's program vil du forberede dig til lederroller ved at opbygge færdigheder inden for interpersonel kommunikation, program- og politikudvikling, samfundsorganisation, planlægning og forskning. Du vil også få et holistisk syn på adfærd, forhold og omstændigheder, der producerer kriminalitet, og fuldføre et Capstone-projekt for at fremvise væsentlig branchekendskab til kriminologisk teori, forskningsmetoder, korrektionsfilosofier, moderne politistrategier og mere.

Studér i dit eget tempo og opgrader klar til at avancere i den strafferetlige industri og forfølge lederroller inden for retshåndhævelse, rettelser, fortalervirksomhed for ofre og andre områder. Økonomisk støtte er tilgængelig, og militærtilknyttede studerende kan kvalificere sig til ekstra besparelser.

Ingen GRE/GMAT påkrævet.

Uddannet på så lidt som 12 måneder.

Om skolen

Spørgsmål