Keystone logo
Metropolitan State University Saint Paul

Metropolitan State University Saint Paul

Metropolitan State University Saint Paul

Introduktion

Metropolitan State's historie og mission

Siden 1971 har Metropolitan State University forpligtet sig til at imødekomme de højere uddannelsesbehov hos befolkningen i Minneapolis – Saint Paul. Vi er et fuldt akkrediteret, omfattende universitet og medlem af Minnesota State videregående uddannelsessystem.

University mission statement

Metropolitan State University er et omfattende byuniversitet, der er forpligtet til at imødekomme de højere uddannelsesbehov i Twin Cities og større storbybefolkning.

Universitetet vil tilbyde tilgængelig højkvalitets liberal kunst, professionel uddannelse og kandidatuddannelse til borgerne og samfundene i hovedstadsområdet med fortsat vægt på underserverede grupper, herunder voksne og farvesamfund.

Inden for livslang læring bygger universitetet på sit nationale omdømme for innovative studiecentrerede programmer, der gør det muligt for studerende med forskellig baggrund at nå deres uddannelsesmæssige mål.

Universitetet er forpligtet til akademisk ekspertise og samfundspartnerskaber gennem læseplaner, undervisning, stipendier og tjenester designet til at støtte en bymission.

Universitetsvisionserklæring

Metropolitan State University, et medlem af Minnesota State College og University System, vil være det førende urbane, offentlige, omfattende systemuniversitet i hovedstadsområdet Twin Cities og vil tilbyde uddannelsesprogrammer og -tjenester af høj kvalitet til en overkommelig pris i et studentercentreret miljø .

Fakultetet, personalet og studerende i Metropolitan State vil afspejle områdets rige mangfoldighed, opbygge et kulturelt kompetent og antiracistisk læringssamfund og demonstrere et urokkeligt engagement i samfundsengagement.

Universitetsværdier

Excellence

Din uddannelse skal være den bedste. Fordi du ikke bare investerer penge, investerer du tid og lidenskab. Så vi prioriterer at levere innovative uddannelsesmæssige oplevelser af høj kvalitet fra instruktører, der er eksperter inden for deres områder. Vi hjælper dig ikke bare med at optjene en grad. Vi hjælper dig med at forberede dig på din fremtid.

Engagement

Vi er tilsluttet vores samfund og tager en aktiv rolle i dets succes. Vi samarbejder med områdevirksomheder og organisationer for at give vores studerende læringsoplevelser i den virkelige verden. Og vi tilbyder os selv som en ressource til lokale grupper, der arbejder på at forbedre vores lokalsamfund.

Mangfoldighed og integration

Vi fejrer og inkluderer alle stemmer i vores søgen efter højere uddannelse af høj kvalitet. Vi værdsætter alle former for mangfoldighed, uanset ens etnicitet, religiøse eller seksuelle præferencer, indkomstniveau, læringsstil eller område med akademisk fokus. Alle er velkomne. Alle værdsættes.

Åbent, respektfuldt klima

Studerende lærer bedre i et sikkert, åbent og respektfuldt miljø. Du finder en her. Vi opfordrer studerende og fakulteter til at engagere sig i meningsfulde samtaler, der omfavner forskellige synspunkter og perspektiver. Disse giver rige oplevelser og en sund kommunikationsmodel, som studerende kan tage i deres karriere.

Integritet

Integritet er ikke en envejsgade. Så meget som vi forventer, at vores studerende opfører sig på en ærlig, etisk måde, kræver vi også det samme af os selv. Vi er gennemsigtige i, hvordan vi fungerer. Vi sørger for, at alle stemmer høres. Og vi er ansvarlige for vores handlinger. Du fortjener intet mindre.

Placeringer

  • Saint Paul

    East 7th Street,700, 55106, Saint Paul

    Spørgsmål