Keystone logo
Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Introduktion

Som et middel til introduktion, Mahatma Gandhi University (MGU) er en førende Rwanda uddannelsesinstitution, der er oprettet og anerkendt af Higher Education Råd, Undervisningsministeriet, Govt. Republikken Rwanda. Derudover MGU er Rwanda (www.mgu.ac.rw) er medlem af kære organisation ved navn Inter-University Råd for Østafrika (IUCEA). Det er en non-profit organisation af universiteter i Østafrika region, der letter vedligeholdelsen af ​​internationalt sammenlignelige standarder uddannelse i Østafrika for at fremme regionens konkurrenceevne på de videregående uddannelser. Ud over dette, har universitetet modtaget akkreditering fra forskellige internationale organisationer rundt om i verden, der øger kvaliteten af ​​indholdet og pensum for åben, distance, fleksibel, e-læring og online undervisning, såsom Inter University Råd Østafrika (IUCEA), Internationale Råd for åben undervisning og fjernundervisning (ICDE), medlem af FN Global Compact Programmer, Institutional Medlem af Foreningen for fremme af International Uddannelse, USA (AAIE), Sammenslutningen af ​​afrikanske universiteter ( AAU) og mange flere.

Mahatma Gandhi University Rwanda er et Higher Learning Institution etableret og anerkendt af Higher Education Råd, Undervisningsministeriet, og regeringen for Republikken Rwanda. Formålet med dette universitet er at uddanne de studerende globalt og gøre dem til en stand borger. Universitetet Betjening som en almennyttig institution for videregående uddannelse i Østafrika. I denne University du tjene din uddannelse på dine vilkår. Uanset om du vælger at lære online eller på en lokal campus, kan du regne med vores udfordrende pensum og et støttende læringsmiljø. Mahatma Gandhi University er en institution, der tegner til at blive en af ​​Globes 'førende universiteter med et anerkendt ry for ekspertise inden for forskning og undervisning.

De, der vælger Mahatma Gandhi University få adgang til en bred vifte af programmer, der danner et springbræt til et hav af muligheder. Vi søger at fremme en rekord af præstation og succes i akademiske og jobmuligheder. For at aktivere vores studerende at realisere deres levetid dagsorden, vi har investeret kraftigt i faciliteter og personale. Mahatma Gandhi University er på forkant i at bruge informations- og kommunikationsteknologi til at understøtte læring og undervisning. Vi har blandet brug af e-læring med traditionelle lærings- og undervisningsmetoder værdier for at give vores studerende en fleksibel og dynamisk og lærerig oplevelse.

Vores mål er at blive en førende center for akademisk ekspertise og en foretrukken destination for alle dem, der stræber efter et fagligt opfylder oplevelse.

Placeringer

 • Kigali

  KN 25 St 9, Dist. Nyarugenge,Village Kiyovu, Behind hill view hotel, , Kigali

  • Kigali

   District Bugesera Sector Nyamata, Cell Nyamata, , , Kigali

   Spørgsmål