Keystone logo
© DeepSleep Studio
Miami Regional University

Miami Regional University

Miami Regional University

Introduktion

Miami Regional University (MRU) er et moderne og levende universitet beliggende i den pulserende by Miami Springs, Florida. Med en rig historie, der går tilbage til grundlæggelsen i 1966, har MRU konsekvent bestræbt sig på at levere topkvalitetsuddannelse og et nærende miljø for studerende, der søger akademisk ekspertise. MRU tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser gennem vores School of Business, School of Education, Business og School of Nursing og School of General Education.

Et af MRU's iøjnefaldende funktioner er dets fakultet, der består af dygtige professorer og eksperter inden for deres respektive områder. Deres engagement i undervisning og mentorskab har været medvirkende til at forme MRU's studerendes succes. Universitetet prioriterer også praktiske, praktiske erfaringer, der forbereder studerende på udfordringer i den virkelige verden gennem praktikophold og samarbejdsprojekter med dets samfundspartnere.

MRU er beliggende i en af de mest kulturelt mangfoldige og dynamiske byer i USA. Campus afspejler denne multikulturelle mosaik, der fremmer et rigt billedtæppe af ideer og oplevelser. Studerende kan ikke kun drage fordel af de akademiske ressourcer, men også af de kulturelle muligheder, fra kunst og musik til forretning og teknologi, som byen Miami tilbyder. MRU står som et fyrtårn for pædagogisk ekspertise, der giver studerende mulighed for at nå deres fulde potentiale i en globaliseret verden. Dets stærke akademiske fundament, mangfoldige studerende, dedikerede fakulteter og dynamiske beliggenhed gør det til en ideel institution for dem, der søger at forme deres fremtid gennem uddannelse og opleve Miamis pulserende energi.

Mission

MRU leverer bachelor- og kandidatuddannelse af høj kvalitet i et nærende læringsmiljø, der fremmer udviklingen af viden, færdigheder og holdninger for forskellige multigenerationelle elever. Vores dedikerede universitetssamfund og fakultet forbereder studerende til livslang læring i en verden i udvikling.

Vision

At være den foretrukne institution for personer, der søger ekspertise inden for videregående uddannelse. Kandidater fra Miami Regional University skal:

 • Har den viden, de færdigheder og den holdning, der er nødvendig for at sikre en position inden for deres valgte profession
 • Fuldfør deres gradsplan inden for 150% af længden af deres program
 • Demonstrere de nødvendige kompetencer for at komme ind i deres erhverv
 • Bestå licens og certificering som krævet for deres valgte erhverv ved første forsøg

Campus funktioner

På Miami Regional University er vi mere end en uddannelsesinstitution, vi er en familie. Vi er bundet sammen gennem vores forskellige kulturer, vores unikke nysgerrighed og passion med teknologi og information og vores ønske om at hjælpe hinanden og samfundet. Institut for Campusliv arbejder tæt sammen med studerende, alumner og studenterserviceafdelinger i alt på MRU. Campus Life forbinder studerende og alumner til tilgængelige tjenester, samfundsarrangementer, campus stolthed og traditioner, studenterceremonier og sociale og kulturelle begivenheder både på og uden for campus.

Gennem MRU4You giver Campus Life studerende en strømlinet måde at få adgang til ressourcer, få svar på generelle spørgsmål og finde hjælp til udfordringer forbundet med campuslivet. Styrke kommer i tal, og der er ikke noget, vores MRU-familie ikke kan udrette, når vores studerende, fakultetet og personalet mødes! Sabre que se puede! Tro du kan!

Campus Life og MRU4You-afdelingen fører tilsyn med alle aspekter af campuslivet, aktiviteter og begivenheder på universitetet. Med alt forbundet på MRU, arbejder Campus Life sammen med andre afdelinger for at organisere og koordinere alumni-arrangementer, dimission, pinning og hvide frakke-ceremonier samt studenterforeninger, samfundsengagement og sociale arrangementer i løbet af året.

Studerende kan kontakte MRU4You via e-mail ([email protected]) eller MRU4You MS Teams chat for at få en strømlinet tilgang til at forenkle adgangen til ressourcer, besvare generelle spørgsmål og hjælpe med udfordringer forbundet med campuslivet. Vores mission er, at MRU4YOU bekymrer sig om at informere og kommunikere og samtidig skabe forbindelser, der fører til løsning.

  Indlæggelser

  Office of Admissions and Enrollment Services rekrutterer tilmeldte og rådgiver ansøgere ved at give oplysninger om Miami Regional University programmer. Adgangsrepræsentanter koordinerer og administrerer åbent hus, skolepræsentationer og arrangementer for lokale tilknyttede selskaber.

  Lige muligheder og ikke-diskriminering

  Miami Regional University er forpligtet til at give en uddannelse af høj kvalitet til alle studerende uden hensyn til race, religion, farve, køn, seksuel orientering, genetisk information, alder, handicap, national oprindelse, veteranstatus, civilstand eller politisk tilhørsforhold. Universitetet fremmer en åben og mangfoldig kultur og vil ikke tolerere diskrimination eller chikane af nogen enkeltperson eller gruppe. Studerende, fakulteter og ansatte bør have lige muligheder for at deltage i universitetsprogrammer og bruge universitetets faciliteter uden diskrimination eller chikane. Denne politik gælder for alle universitetsstuderende, fakulteter, ansatte og andre ansatte ved Miami Regional University og enhver person eller gruppe, der handler inden for eller på vegne af universitetet.

  Hvordan man ansøger

  Ansøgere til ethvert Miami Regional University program skal indsende en informationsanmodningsformular, inden de bliver interviewet af en optagelsesrepræsentant. Ansøgere kan besøge campus for at få formularen. Ansøgere opfordres til at besøge campus for at lære om akademiske programmer, campusliv, optagelse, krav til økonomisk støtte eller andre områder af interesse for ansøgeren.

  Adgangsprocedurer

  Office of Admissions and Enrollment Services verificerer først, at en ansøger opfylder de grundlæggende krav til det valgte program. Om nødvendigt tager ansøgeren derefter den påkrævede vurdering eller optagelsesprøve.

  Ansøgeren vil modtage en skrivebeskyttet elektronisk formateret kopi af det aktuelle og komplette universitetskatalog via e-mail. Efter anmodning skal ansøgere modtage en trykt og indbundet version af det aktuelle universitetskatalog. Efter at have gennemgået universitetskataloget og forstået alle økonomiske ansvar og programomkostninger, vil ansøgeren underskrive og datere en tilmeldingsaftale. En autoriseret universitetsmedarbejder skal underskrive og datere indskrivningsaftalen. En kopi af tilmeldingsaftalen skal udleveres til ansøgeren.

  Alle penge betalt af en ansøger skal refunderes, hvis der anmodes om det inden for tre (3) dage efter underskrivelse af tilmeldingsaftalen og foretagelse af en første betaling. En ansøger, der anmoder om annullering mere end tre dage efter underskrivelse af en tilmeldingsaftale og foretager en indledende betaling, men før indrejse på universitetet, har ret til at få refunderet alle indbetalte beløb minus et registreringsgebyr på 15 % af kontraktprisen for uddannelsen som ikke må overstige $150.

  Nye studerende skal deltage i en obligatorisk orientering for at fuldføre deres tilmelding og blive optaget på Miami Regional University .

  Miami Regional University søger kun at optage de kandidater, der udviser en ægte forpligtelse til avancement inden for deres erhverv eller studieretning.

  Generelle adgangskrav og procedurer

  Alle ansøgere skal opfylde de generelle adgangskrav som angivet nedenfor:

  • Interview med en optagelsesrepræsentant
  • Giv bevis for graduering (POG) fra gymnasiet eller tilsvarende
  • Giv bevis for alder og identifikation (offentligt udstedt; ansøger skal være sytten eller ældre ved starten af den første klasse)
  • Demonstrere evne til at opfylde gældende programspecifikke krav
  • Udfyld ansøgningen for det relevante program
  • Fuldfør krav til elevorientering

  Acceptabelt bevis for eksamen

  Ansøgeren er ansvarlig for at fremlægge verificerbart bevis for eksamen fra gymnasiet eller bevis for at have opfyldt kravene til gymnasiet på en måde, der er anerkendt af det amerikanske undervisningsministerium.

  Acceptabelt bevis for graduering (POG):

  • Gymnasieeksamen eller karakterudskrift
  • GED-certificering med testresultater Akademisk udskrift, der indikerer, at den studerende har gennemført mindst et to-årigt program med succes, der er acceptabelt for fuld kredit mod en bachelorgrad på en deltagende institution
  • Udenlandsk gymnasieeksamen svarende til et amerikansk high school-eksamensbevis

  Hvis en ansøger tidligere er gået ind på et program i en uddannelsesinstitution, for hvilken der kræves et gymnasialt eksamensbevis, kan universitetet acceptere en evaluering fra et NACES- eller AICE-godkendt legitimationsbureau, der attesterer, at et gymnasialt eksamensbevis var et krav for den videregående uddannelse .

  Miami Regional University forbeholder sig retten til at nægte tilmelding, hvis universitetet vurderer, at en ansøgers bevis for eksamen ikke kan autentificeres eller verificeres.

  Foreløbig tilmelding

  Miami Regional University kan midlertidigt tilmelde studerende, indtil alle berettigelseskrav er blevet opfyldt og verificeret med den relevante dokumentation. Inden optagelse af en foreløbigt tilmeldt studerende, vil universitetet verificere, at den studerende har afsluttet deres gymnasiestudier og/eller alle nødvendige optagelseskrav til programmet inden den sidste dag i Tilføj/Slip-perioden.

  Miami Regional University kan tilbagekalde optagelsesbeslutninger, annullere tildelinger af økonomisk støtte og annullere enhver universitetsregistrering for studerende, der ikke er berettiget.

  Udenlandsk uddannede ansøgere og gradsbekræftelse

  Ansøgere, der gør krav på grader uden for USA, skal have deres transskriptioner oversat og evalueret af et NACES- eller AICE-godkendt legitimationsbureau.

  Engelsk Færdighedskrav

  Ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal demonstrere engelskkundskaber for at blive optaget på ethvert universitetsprogram. Ansøgere kan demonstrere færdigheder gennem en af følgende:

  Accepterede vurderinger Minimumscore påkrævet
  Toefl, papirbaseret 500 eller højere
  Toefl, computerbaseret 173 eller højere
  Toefl, internetbaseret test (IBT) 61 eller højere
  Ielts, International English Language Testing System 6 eller højere
  Katalysator vurdering 401 eller højere
  Ngl Online Placement Test (OPT) C1 eller højere

  Ansøgere, der ikke demonstrerer minimumskrav til engelskkundskaber, skal gennemføre kurser i programmet Intensive English for Professionals of Other Countries (IEPOC). Efter vellykket gennemførelse af IEPOC niveau 6 skal den studerende opfylde adgangskravene til universitetet og det valgte program.

  Ansøgere, der har gennemført mindst 15 semesterpoint eller tilsvarende fra et akkrediteret engelsktalende universitet eller universitet, der er anerkendt af US Department of Education og har opnået en minimumskarakter på "C" eller en 2,5 GPA på en 4,0-skala, kan blive fritaget for at tage en vurdering af engelskkundskaber. Tre af de 15 point skal være i engelsk og kommunikationskurser på 100/1000 eller højere niveau.

  Ansøgere, der har en aktiv licens til registreret sygeplejerske før tilmelding, er undtaget fra engelskkundskabskrav.

  Forbigående elevinformation

  Studerende, der opfylder de generelle adgangskrav, kan tilmelde sig Miami Regional University for at tage udvalgte universitetskurser. Universitetsforudsætninger kan gælde for visse kurser. Der kan anmodes om officielle udskrifter.

  Post Baccalaureate Ikke-matrikulerede studerende

  Ansøgere, der ikke i øjeblikket er tilmeldt et universitetsprogram, kan ønske at tage udvalgte universitetskurser ved at udfylde en ansøgning. Ansøgere, der ønsker at gennemføre kurser i matematik eller engelsk, skal opfylde de relevante forudsætninger, herunder eventuelle nødvendige vurderinger. Studerende, der ønsker at tilmelde sig et universitetsprogram, accepteres betinget, hvis de opfylder alle andre programkrav og efter vellykket gennemførelse af de kurser, de tager. Hvis den studerende senere ønsker at ansøge og bliver optaget på et universitetsprogram, kan den studerende være berettiget til overførsel af merit.

  Overførselskreditovervejelse

  Ansøgere, der anmoder om kreditoverførsel fra tidligere kurser taget uden for Miami Regional University skal udfylde en overførsel af kreditformular og betale et overførselsgebyr. Overførselskreditter vil typisk ikke blive overvejet efter den første undervisningsdag. Officielle udskrifter skal være modtaget fra den bevilgende institution inden udgangen af den første periode, ellers kan der ikke tildeles overførselskredit. Udenlandske udskrifter skal oversættes og evalueres af et NACES- eller AICE-godkendt legitimationsevalueringsbureau. Officielle dokumenter skal sendes direkte fra bureauet til Miami Regional University . For yderligere information om overførsel af kreditter, se venligst kreditoverførselspolitikken i kataloget.

  Genindskrivning/genoptagelse

  Enhver studerende, der ønsker at komme i betragtning til genindskrivning til et universitetsprogram, skal mødes med en repræsentant for Office of Admissions. Den studerende kan blive bedt om at opfylde nye eller yderligere krav inden accept. En studerende, der gentilmelder sig et program, skal mødes med Office of Financial Aid for at diskutere finansieringsberettigelse.

  Studerende bør henvise til deres elevhåndbog for programspecifikke krav. Studerende, der er blevet afskediget fra en uddannelse på grund af manglende opfyldelse af uddannelseskravene, kan anmode om at komme i betragtning til genindtræden. Eleverne skal indhente den gældende digitale formular, som de kan indsende på skoleportalen til gennemgang og overvejelse. Studerende kan appellere et afslag på genindrejse.

  Genoptagelse i uddannelsen efter afskedigelse kan gives efter universitetets skøn, når den studerende viser formildende omstændigheder. Den tilsvarende dekan vil gennemgå de omstændigheder, der bidrog til den manglende succes under tidligere tilmelding og analysere, hvilke ændringer der er på plads, som kan tillade forbedret ydeevne og beredskab. Hver appel vil blive behandlet individuelt, og ansøgeren har ansvaret for at demonstrere de ændringer, der er foretaget for at danne grundlaget for vellykket genindtræden og progression gennem tilmeldingen, hvis genindmeldelse skulle bevilges. Genadgangsbestemmelser kan omfatte kravet om at bestå kompetencevurderinger og yderligere kurser. Hvis den godkendes af dekanen, vil den studerende fuldføre genindtastningsprocessen med kontorerne for optagelses- og tilmeldingstjenester, finansiel støtte og bursaren.

  Programspecifikke adgangskrav

  Visse programmer kan have yderligere krav for, at en ansøger kan komme i betragtning til accept. Yderligere krav kan omfatte, men er ikke begrænset til, optagelseseksamener, eksternt krav, lægemiddelscreening, baggrundsundersøgelser, sundheds- og immuniseringskrav, tidligere professionelle licenskrav og forudsætninger for kurser. Nogle programmer og kurser kan kræve, at ansøgere og studerende demonstrerer visse færdigheder, der er nødvendige for kurser på højere niveau. Universitetet forbeholder sig retten til at kræve bevis for vellykket gennemførelse af engelsk sprogkundskaber og afhjælpende kurser som en forudsætning for at vælge kurser og programmer.

  Der henvises til Universitetskataloget, der begynder på side 23 for alle oplysninger vedrørende Kontoret for Admissions and Enrollment Services.

  Stipendier og finansiering

  Miami Regional University yder økonomisk bistand til dem, der kvalificerer sig. Kontoret for økonomisk støtte hjælper studerende med at få økonomisk støtte til rådighed for at finansiere deres uddannelse. Repræsentanter for finansiel bistand er tilgængelige for at hjælpe studerende gennem en kombination af onsite og offsite operationer.

  Økonomisk støtte er ethvert tilskud, lån eller stipendium for at hjælpe en studerende med at dække deres universitetsudgifter. Føderale og statslige agenturer og/eller universitetet selv yder normalt finansiering. Det meste af økonomisk støtte er baseret på den studerendes økonomiske behov som bestemt af den føderale regerings behovsanalysesystem. Økonomisk behov er baseret på føderale regler og oplysninger leveret af den studerende og/eller studerendes familie på den gratis ansøgning om føderal studiestøtte (FAFSA). De beløb og typer af økonomisk støtte, som en studerende kan modtage, bestemmes af føderale, statslige og institutionelle retningslinjer. Studerende, der ønsker at komme i betragtning til økonomisk bistand, der tilbydes af/gennem universitetet, skal udfylde og indsende FAFSA.

  • Studiehjælp
  • IRS
  • Militær undervisningsbistand
  • Social Security Administration
  • Department of Homeland Security

  Generel støtteberettigelse

  • Være en amerikansk statsborger, permanent bosiddende i USA eller en kvalificeret ikke-statsborger med et gyldigt CPR-nummer
  • Må ikke samtidig være indskrevet i folkeskolen eller gymnasiet
  • Skal have modtaget et gymnasieeksamen eller GED-certifikat
  • Optaget i en grad, certifikat eller andet program, der fører til en anerkendt uddannelseslegitimation
  • Opretholde tilfredsstillende akademiske fremskridt
  • Ikke være i misligholdelse for noget Titel IV-lån på nogen institution
  • Ikke har fået suspenderet føderale ydelser på grund af en narkotikadom

  Nslds Afsløring

  Nødvendige offentliggørelsesoplysninger for låntagere
  I overensstemmelse med HEOA 489 Ændret HEA Sec. 485B, Miami Regional University er forpligtet til at oplyse alle låntagere om, at ethvert føderalt lån lånt af en studerende eller berettiget forælder vil blive indsendt til National Student Loan Data System (NSLDS). De oplysninger, der indberettes til NSLDS, vil være tilgængelige for garantibureauer, långivere og institutioner, der er fast besluttet på at være autoriserede brugere af datasystemet. Låntagere kan til enhver tid gennemgå deres NSLDS-historik og oplysninger på https://nslds.ed.gov/npas/index.htm

  Bevillinger

  Federal Pell Grant

  Federal Pell Grant er et føderalt tilskud tildelt baseret på økonomisk behov og skal ikke tilbagebetales. For at ansøge om Pell Grant skal studerende udfylde en gratis ansøgning om føderal studiestøtte (FAFSA). FAFSA er tilgængelig online på https://studentaid.gov/fsa-id/sign-in/landing .

  Federal Supplemental Educational Opportunity Grant (FSEOG):

  FSEOG er tilgængelig for studerende med ekstraordinære økonomiske behov, hvilket betyder studerende med de laveste forventede familiebidrag (EFC). Dette program giver prioritet til studerende, der modtager Federal Pell Grants med den laveste EFC. En FSEOG-pris skal ikke tilbagebetales.

  Stipendier

  Miami Regional University tilbyder en række stipendier til studerende, der opfylder de specifikke kriterier for stipendiekravene.

  Elio Grillo-stipendium - Dette stipendium giver støtte til undervisningsomkostninger til internationale studerende, der overgår fra ESOL til et uddannelsesprogram på MRU.

  Dr. Juan G. Solana-stipendium - Dette stipendium yder støtte til undervisningsomkostninger til udenlandske læger, der ønsker at deltage i et sygeplejeprogram.

  Partners In Health Scholarship - Dette stipendium giver støtte til undervisningsomkostninger til studerende, der er tilmeldt et sundhedsselskab (valgt af arbejdsgiveren) i et program ved Miami Regional University .

  Displaced Student Scholarship - Dette stipendium giver undervisningsomkostninger assistance til studerende, der blev fordrevet, da deres skole, college eller universitet lukkede. Studerende skal ansøge senest 120 efter institutionens lukning.

  Health Science Conversion Scholarship - Dette stipendium giver undervisningsomkostningsassistance til den forudgående klasse for at tilmelde sig MSN -Direct Entry-programmet.

  Miami Regional University Business Professional Scholarship - Dette stipendium giver støtte til undervisningsomkostninger til studerende, der tilmelder sig Business Administration-programmet.

  Dr. Angel Sousa Garcia-stipendium – Dette stipendium giver bistand til programomkostninger til kandidatstuderende, der tilmelder sig programmet for direkte adgang.

  Troende i vores missionsstipendium - Dette stipendium giver bistand til programomkostninger i det sidste semester af bachelorstuderende.

  Pioneer Scholarship - Dette stipendium giver støtte til undervisningsomkostninger til kandidatstuderende, der forfølger doktorgradsstudier i sygepleje ved Miami Regional University .

  Nursing the Future Scholarship - Dette stipendium giver undervisningsomkostningsassistance til personer med en aktiv registreret sygeplejelicens med behov for forudsætningsklasser for RN til BSN-klasserne ved Miami Regional University .

  Uddannelsesadministrationsstipendium - Dette stipendium er til at yde støtte til undervisningsomkostninger til kandidatstuderende, der forfølger en mastergrad i uddannelsesadministration ved Miami Regional University .

  Oplysninger om tilgængelige stipendier er tilgængelige i kataloget, begyndende på side 42, eller e-mail: [email protected]

  lån

  Federal Direct Loan Program (FDLP)

  Miami Regional University deltager i The Federal Direct Loan Program (FDLP), som giver studerende og deres forældre mulighed for at låne penge for at hjælpe med deres uddannelsesomkostninger. Disse lån skal betales tilbage med renter.

  Subventioneret direkte lån

  Et subsidieret lån ydes på grundlag af økonomisk behov (behovet er de budgetterede omkostninger ved deltagelse minus anslået økonomisk støtte). Den føderale regering betaler renter på det subsidierede lån, indtil tilbagebetalingen påbegyndes og i de godkendte udsættelsesperioder. Tilbagebetaling begynder seks måneder efter, at den studerende er færdiguddannet, når tilmeldingen falder til under halvtidsstatus, eller når en studerende trækker sig fra universitetet. Studerendes låntagere af føderale lån skal også opfylde krav til rådgivning om exitlån. For at ansøge skal studerende kontakte universitetets kontor for økonomisk støtte.

  Direkte lån uden tilskud

  Et ustøttet lån ydes ikke på baggrund af behov. Låntager opkræves renter fra lånet er udbetalt, til det er betalt fuldt ud. Indtil tilbagebetalingen påbegyndes og i godkendte udsættelsesperioder, har den usubsidierede låntager desuden mulighed for at betale renterne eller lade renterne akkumulere. Akkumulerede renter vil blive lagt til hovedstolen på lånet og vil øge det beløb, som låntager skal tilbagebetale. Tilbagebetaling begynder seks måneder efter studerendes dimittender, når tilmeldingen falder til under halvtidsstatus, eller når en studerende trækker sig fra universitetet. Studerendes låntagere af føderale lån skal også opfylde krav til rådgivning om exitlån. For at ansøge skal studerende kontakte universitetets kontor for økonomisk støtte.

  Føderalt direkte forældrelån (PLUS) til låneprogram

  Federal Direct Parent Loan for Undergraduate Students (PLUS) lån er til forældre til afhængige studerende, der ønsker at låne for at hjælpe med at betale for deres børns uddannelse. Der gennemføres et obligatorisk kredittjek, da berettigelsen til dette lån afhænger af låntagers kreditværdighed. Der er tale om et ustøttet lån, hvor låntager opkræves renter fra lånet er udbetalt, til det er betalt fuldt ud. Hertil kommer indtil tilbagebetalingen påbegyndes og i godkendte henstandsperioder. Tilbagebetalingen begynder 60 dage efter, at lånet er udbetalt. For yderligere information skal studerende kontakte universitetets kontor for økonomisk støtte.

  Federal Direct Plus-lån (Grad Plus-lån)

  Det amerikanske undervisningsministerium yder direkte PLUS-lån til kvalificerede kandidat- eller professionelle studerende gennem skoler, der deltager i programmet for direkte lån. For at modtage et grad PLUS-lån skal en studerende være en kandidat eller professionel studerende, der er tilmeldt mindst halvtid i et program, der fører til en kandidat eller professionel grad eller certifikat; ikke har en negativ kredithistorie (medmindre den studerende opfylder visse yderligere berettigelseskrav); og opfylder de generelle berettigelseskrav til føderal studiestøtte. For yderligere information skal studerende kontakte universitetets kontor for økonomisk støtte.

  Private finansieringsprogrammer

  Private finansieringsprogrammer er tilgængelige for at hjælpe studerende med at dække omkostningerne ved uddannelse ved at tilbyde langsigtede finansieringsmuligheder. Studerende bør udtømme al føderal titel IV-hjælp, der er tilgængelig, inklusive Federal Direct Stafford-lånet og Federal Direct Graduate PLUS-lån, før de overvejer et privat studielånsprogram. Tilbagebetalingsvilkårene for føderale programmer kan være mere gunstige end vilkårene for private låneprogrammer. Føderale studielån er ved lov forpligtet til at give en række fleksible tilbagebetalingsmuligheder, herunder, men ikke begrænset til, indkomstbaserede tilbagebetalings- og indkomstbetingede tilbagebetalingsplaner og låntilgivelsesfordele, som andre studielån ikke er forpligtet til at yde. Føderale direkte lån er tilgængelige for studerende uanset indkomst. For yderligere information skal studerende kontakte universitetets kontor for økonomisk støtte.

  Andre finansielle muligheder

  Betalingsplaner uden interesse er også tilgængelige for alle aktive MRU-studerende. Studerende kan ansøge andre finansielle udbydere såsom Career Source Centres, Vocational Rehabilitation og Florida Department of Veterans til fordel for uddannelse og træning, hvis de er kvalificerede. MRU er en uddannelsesudbyder til disse organisationer.

  For at overholde anbefalingerne fra de offentlige sundhedsmyndigheder og sikre sundheden og sikkerheden på vores campus, har Office of Financial Aid begrænsede timer til personlig service til rådighed mandag til fredag fra 9:00 til 18:00

  Vi tilbyder også onlinetjenester til aktive og nye studerende gennem vores sikre dokumentuploadsystem. Kontakt venligst vores kontor for at opsætte din online fil.

  Se venligst universitetskataloget, der begynder på side 37 for alle oplysninger vedrørende Kontoret for økonomisk støtte

  Tilgivelse af lån

  Uddannelsesafdelingen accepterer ansøgninger om låntilgivelse forud for den officielle lancering for at hjælpe dem med at forfine processen.

  Forvaltning af studielån

  Når du modtager et føderalt studielån, er du muligvis ikke forpligtet til at betale på det lån, mens du er i skole, men du er forpligtet til at tilbagebetale lånet, når du dimitterer eller stopper med at gå i skole mindst på halv tid inklusive gebyrer og renter. Det er vigtigt, at du låner ansvarligt, så du kan betale dit lån tilbage.

  At låne ansvarligt omfatter kun at låne det, du skal bruge for at betale dine uddannelsesudgifter, og hvad du realistisk har råd til at tilbagebetale, når du forlader skolen. Følgende videoer vil give vigtige oplysninger om forvaltning af studielånsgæld.

  Placeringer

  • Miami Springs

   South Royal Poinciana Boulevard, 700, 33166, Miami Springs

  Spørgsmål