Keystone logo
Middle East University

Middle East University

Middle East University

Introduktion

Middle East University (MEU) er en af ​​de ældste universiteter i Libanon, med vores rødder strækker sig tilbage til 1930'erne. Vi har dog været i vores nuværende placering i toppen af ​​bakken i Sabtieh siden 1946. Vores idylliske frodige grønne campus giver en betagende udsigt over Beirut og Middelhavet skabe et perfekt miljø for at studere og socialisering.

MEU er en glad og omsorgsfuld fællesskab, hvor udøvelse af akademisk ekspertise ses som vigtige, men hvor sociale og åndelige behov bliver passet så godt. Vi er et internationalt samfund, hvor alle personer er set som af samme værdi uanset kulturel baggrund, race eller religiøse tilhørsforhold.

MEU Fakta

Består af fire Fakulteter

Faculty of Arts and Sciences Faculty of Business Administration Faculty of Teacher Education Fakultetet for Filosofi og Teologi

Akademiske og institutter

Arabisk sprog Institute English Language Institute George Arthur Keough Bibliotek Institut for islamiske og arabiske studier

Yderligere programmer

MEU tilbyder også en Freshman Program, en udenlandsk Ekstern Degree Program, et Intensivt engelsk Program og en Arabisk sprog Program.

Diverse Campus

Vi er stolte af at have studerende og ansatte, der repræsenterer mere end 20 lande fra hele verden.

Placering

MEU ligger øst for Beirut i Sabtieh på 30 hektar fredelige, grønne bjergside, kan prale med en betagende udsigt over byen og Middelhavet.

Placeringer

  • Sidon

    Middle East University , , Sidon

Spørgsmål