Keystone logo
© Ajman University
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Introduktion

MDX Dubai er det første oversøiske campus for det berømte Middlesex University med base i London (UK). Campus åbnede i 2005 og har over 5.000 studerende, der studerer fra mere end 120 nationaliteter. Et britisk universitet i verdensklasse med en 5-stjernet rating fra Dubai Knowledge and Human Development Authority, MDX Dubai er en af de førende institutioner, der tilbyder en britisk kvalitetsuddannelse i UAE.


Universitetet har en spændende, forskelligartet og multikulturel campus og er stolt af at give en studerendes oplevelse med en forskel. Universitetet tilbyder over 70 grunduddannelses-, bachelor- og postgraduate programmer, herunder: Regnskab og finans, Business Management, Marketing, Computer Engineering, IT, Datalogi, Robotics, Uddannelse, Psykologi, Juridik, Digitale medier, Film, Kreativ skrivning og journalistik, Mode Design, grafisk design og mange flere.

Middlesex University er et globalt universitet, der er forpligtet til at imødekomme behovene og ambitionerne for et kulturelt og internationalt forskelligt udvalg af studerende ved at tilbyde udfordrende akademiske programmer understøttet af innovativ forskning, tilskud og professionel praksis. Middlesex University Dubai forbereder sine studerende til at være professionelle, dygtige personer, der er tilpasset den moderne verden, engageret i livslang læring og i stand til at bidrage til de samfund, hvor de bor og arbejder.

Hvorfor MDX Dubai?

 • Globalt anerkendt og industri-akkrediteret kvalitet UK grad.
 • Stort udvalg af stipendier og stipendier til studerende, studerende, internationale, internationale og professionelle
 • Forskningsdrevet britisk uddannelse i verdensklasse, der leveres i moderne faciliteter
 • Ansøg med dine forudsagte karakterer for at modtage et betinget tilbudsbrev for januar 2024
 • Blomstrende studentersamfund med en travl kalender af sports- og kulturklubber
 • Dedikeret karriereservice, der giver personlig vejledning og support til at finde arbejde og praktikophold
 • Luksus, overkommelig indkvartering tæt på campus med gratis shuttlebus
 • Mulighed for at overføre kreditter i udlandet i dit andet års studium

For mere information besøg www.mdx.ac.ae


Ud over at have alle fordelene forbundet med at være et britisk universitet, kan Dubai campus-studerende drage fordel af alle de muligheder, der gives af en hurtigt udviklende moderne by i hjertet af Mellemøsten, mens de oplever de forskellige nationaliteter og kulturer, der udgør befolkningen af Dubai. Campus er beliggende i Dubai Knowledge Park og besætter rummelige klasseværelser og studieområder inden for fire bygninger. Selve Dubai Knowledge Park blev oprettet i 2003 for internationale institutioner, der fremmer læring. Middlesex University Dubai studerende har derfor muligheden for at deltage i et meget bredere studerendes samfund.

Spørg nuUd over at have alle fordelene forbundet med at være et britisk universitet, kan Dubai campus-studerende drage fordel af alle de muligheder, der gives af en hurtigt udviklende moderne by i hjertet af Mellemøsten, mens de oplever de forskellige nationaliteter og kulturer, der udgør befolkningen af Dubai. Campus er beliggende i Dubai Knowledge Park og besætter rummelige klasseværelser og studieområder inden for fire bygninger. Selve Dubai Knowledge Park blev oprettet i 2003 for internationale institutioner, der fremmer læring. Middlesex University Dubai studerende har derfor muligheden for at deltage i et meget bredere studerendes samfund.

Indkvartering

Vi har indgået et samarbejde med The Myriad for at give vores studerende overkommelig og luksuriøs studentbolig.

The Myriad er et splinternyt, moderne studenterboende samfund beliggende i Dubai Academic City - kun 35 minutter fra universitetets campus. Studerende, der opholder sig på The Myriad, er i stand til at fordybe sig i et bredere studenterfællesskab, der opmuntrer enkeltpersoner fra forskellige institutioner til at socialisere og skabe netværk.

Find ud af mere

Internationale studiestipendier

Find ud af, om du er berettiget

Middlesex University Dubai mener, at enhver studerende skal have mulighed for at få adgang til en britisk uddannelse i verdensklasse, der sætter dem op til en fremtid fuld af succes. Vi har lanceret en bred vifte af stipendier og tilskud til studieafgifter for at gøre en britisk kvalitet af høj kvalitet overkommelig og tilgængelig i september 2023 og sikre, at vi imødekommer hver enkelt studerendes personlige forhold i disse udfordrende tider. Vores internationale studiestipendier gælder på tværs af alle programmer og kan kombineres med en række andre stipendier (afhængig af tilgængelighed).

Hvis du vil forstå, hvilke stipendier og tilskud du er berettiget til, bedes du kontakte din landsrepræsentant, som vil være i stand til at hjælpe dig.

Repræsentanter for lande og regioner

Indien:

Khushboo Baghel - [email protected]

Storbritannien og Europa:
Jamie Brannon - href="[email protected]

Afrika:
Prince Asiedu - [email protected]
Mercy Manasseh - [email protected]
Abdullah Anderson - [email protected]

Pakistan:
Anusha Sami - [email protected]

GCC:

Muhammed Rizwan - [email protected]
Liana D'Souza - [email protected]

Sri Lanka:
Eranda Kulatunga - [email protected]

CIS & Østeuropa:
Karolina Amankulova - [email protected]

Latin Amerika:
Daniela Santiago - [email protected]

Brasilien:
Sheliza Mamad - [email protected]

Fjernøsten:
Eranda Kulatunga - [email protected]

Resten af verdenen:
Tristan Anderson - [email protected]


eller e-mail [email protected]

Virtuelle åbne dage

161146_VOD.jpg

Deltag i vores virtuelle åbne dage, hvor du kan tale med fakultetet og personalet for at finde ud af mere om vores brede vifte af programmer, adgangskrav, stipendier, studietilstande og få en fornemmelse for, hvordan det er at studere i verdensklasse UK universitet i Dubai.

Tilmeld dig her

Hvad MDX-studerende siger

"Jeg studerede BA Honours International Tourism Management på Middlesex University Dubai . Ansøgningsprocessen blev gjort let af universitetets venlige optagelsesafdeling, som reagerede på min ansøgning med det samme og coachede mig gennem hele processen. Som nigeriansk studerende valgte jeg at studere i Dubai, fordi det er en by fyldt med utrolige muligheder, og på universitetet har jeg haft chancen for at møde mennesker fra mange forskellige lande. Ud over at have fået venner fra hele verden, har mine undervisere altid været venlige og støttende. Før jeg kom til BA-programmet, studerede jeg International Foundation Program (IFP) på Middlesex University Dubai , som forberedte mig til bachelorstudiet."

- Fatimah Sadiq Sani, BA Honours International Tourism Management (klasse 2020)

Læs flere studerendes succeshistorier

Sociale medier

FB IG YT TWLIN TT

Placeringer

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Spørgsmål