Keystone logo
Midland University

Midland University

Midland University

Introduktion

Midland University blev grundlagt i 1883 og er et college for liberal arts, der giver relevante muligheder inden for mere end 30 akademiske områder, fire kandidatuddannelser og en række professionelle studier til studerende på både deres Fremont- og Omaha-lokationer. For nylig anerkendt af Chronicle of Higher Education som den 9. hurtigst voksende private, nonprofit studentereksamen i landet, tager Midland en moderne tilgang til liberal artsuddannelse. Vores innovative tilgang til at arbejde fra markedspladsen tilbage giver studerende de relevante færdigheder til at føre i verden med mål.

Midland University studerende får personlig opmærksomhed fra deres rådgivere og praktisk erfaring i deres store, for ikke at nævne kanten i jobbet og kandidatuddannelsen. Midland fremmer ekspertise gennem mere end 30 majors og præ-professionelle programmer og har ry som førende inden for uddannelse, erhverv, sygepleje og medicinsk videnskab og menneskelig præstation.

Midland 4-årig gradueringsgaranti sikrer, at studerende, der opfylder de grundlæggende krav, gradueres inden for fire år. Hvis du ikke opgraderer i vores fireårsplan, betaler vi 100% af din undervisning, indtil du gør det. Hvordan gør vi det? I vores innovative Center for 4-årig garanteret gradering har vi et helt team af professionelle rådgivere dedikeret til at hjælpe dig med at få succes.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Fremont

    North Clarkson Street,900, 68025, Fremont

    Spørgsmål