Keystone logo
© Andrey Popov
Milpark Education

Milpark Education

Milpark Education

Introduktion

Milpark Education (Pty) Ltd er registreret som en sydafrikansk privat videregående uddannelsesinstitution med Department of Higher Education and Training i henhold til Higher Education Act, 1997. Milpark Education er således en overdragende institution og har tilladelse til at give sine kandidater certifikaterne, diplomer og grader, for hvilke det er akkrediteret af Higher Education Quality Committee (HEQC) under Council on Higher Education (CHE).

Vi tror på at tilbyde studerende en Pathway og kvalitet fra højere certifikat til doktorgradsniveau. Vi tilbyder i øjeblikket 21 akkrediterede videregående uddannelser gennem fire skoler, nemlig; Handelshøjskolen, Handelshøjskolen, Skolen for Finansiel Planlægning og Forsikring og Skolen for Investering og Bank.

På tværs af disse skoler tilbyder vi en Pathway fra højere certifikat til doktorgrad, herunder lederuddannelse korte kurser, branchespecifikke løbende professionel udviklingskurser og kuraterede lærings- og udviklingsprogrammer skræddersyet til virksomheder.

Milpark Business School er i øjeblikket hjemsted for den eneste internationalt (AMBA) akkrediterede MBA i Afrika til online fjernundervisning.

I 2019 købte Milpark CA Connect-virksomheden, den eneste online uddannelsesudbyder, der tilbyder et Postgraduate Diploma in Accounting.

Vores programmer udbydes gennem online- eller fjernundervisning. Vi tilbyder fleksibilitet baseret på det engagement, de studerende vælger at have hos os, så de kan balancere deres studier med de øvrige daglige krav, som livet og fuldtidsarbejde medfører.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Cape Town

  Main Road,368, 7925, Cape Town

 • Johannesburg

  Johannesburg, Sydafrika

  • Durban

   Durban, Sydafrika

   Spørgsmål