Keystone logo
Miriam College

Miriam College

Miriam College

Introduktion

Historie

Historien om Miriam College går tilbage til 1926, da ærkebiskop af Manila, daværende reverend Michael O 'Doherty, bad søsterne om Maryknoll Congregation i New York at indlede et læreruddannelsesprogram for kvinder i Filippinerne. I en gammel ombygget Augustinsk Convent i Malabon, Rizal, blev Malabon Normal School etableret. Skolen overførte websteder flere gange, indtil endelig i 1953, med navnet officielt ændret til Maryknoll College, lagde det sine permanente rødder i Diliman (eller Loyola Heights), Quezon City.

Efter Vatikanet II begyndte Maryknoll-menigheden at evaluere sit arbejde, ikke kun i Filippinerne, men på verdensplan i lyset af deres oprindelige apostolat som missionærordre. I 60'erne så Maryknoll-menigheden den filippinske skæbnes beredskab til at fortsætte den uddannelsesmission, de havde startet. I 1977 blev ejerskabet og ledelsen af ​​skolen vendt om til at lægge administratorer. I overensstemmelse med aftalen blev navnet Maryknoll ændret for at bane vejen for fremme af skolens unikke identitet, selvstændig, men ikke afkoblet fra Maryknolls søsters identitet. I 1989 blev Maryknoll College efter en række konsultationer omdøbt til Miriam College .

76084_76055_MC02.png

Vores vision

76085_76056_MC01.png

Miriam College er en førende filippinsk katolsk læreruddannelse, der danner ledere i service, der kombinerer kompetence med omsorg, er forankret i filippinsk kultur og asiatisk tradition, og alligevel er borgere i verden.

Miriam College ved at integrere uddannelsesarbejdet med troens liv udvikler personer, især piger og unge kvinder, til at opbygge den filippinske nation og være medskabere af Guds rige på jorden.

Miriam College er forpligtet til fremragende akademiske programmer infunderet med kristne værdier, forbedret af moderne teknologi og beriget af nationale og internationale forbindelser.

Endelig forpligter Miriam College sig til at skabe og leve i vores skole samfund de meget ændringer, vi søger at realisere i samfundet.

Vores mission

Miriam College , i partnerskab med familier og samfund giver kvalitet og relevant kristen uddannelse, der forbereder eleverne til at blive effektive ledere, livslang elever og produktive borgere.

Det tilbyder fremragende programmer på de grundlæggende, tertiære, postgraduate og voksenuddannelsesniveauer gennem læringscentreret, værdiintegrerende, forskningsbaseret og innovativ tilgang.

Vores kerneværdier

76086_76057_MC03.png

Sandhed

Vi tror på videnens kraft og sandhedens befriende kraft. Vi forpligter os til den systematiske og videnskabelige søgning efter sandhed og til retfærdighed og åbenhed i dens forfølgelse. Vi afviser alle former for bedrageri, falskhed og uærlighed. Vi stræber efter den højeste kvalitet af intellektuel og akademisk produktion samtidig med at vi genkender og værdsætter hjertets visdom.

Retfærdighed

Vi mener, at alle mennesker skal være lige så velsignede at være ansvarlige for og at nyde frugterne af vidensgenerering og sociale fremskridt. Vi forpligter os til et samfund, hvor magten og mulighederne er lige delte, og hvor de "nøgne er klædt og de sultne bliver fodret." Vi afviser nogen form for forskelsbehandling over for nogen enkeltperson eller nogen gruppe. Vi tror på ligestilling og stræber efter og støtter et forskelligartet og indbyrdes afhængigt menneskeligt samfund, hvor folks rettigheder, velfærd og empowerment er centralt værdsatte.

Fred

Vi tror på, at vi skal være fredsbyggere. Vi mener også, at fred betyder fraværet af vold såvel som tilstedeværelsen af ​​værdier, holdninger, adfærd og livsstil baseret på ikke-vold og respekt for de grundlæggende rettigheder og frihed for enhver person. Vi afviser vold i enhver form og i alle sociale interaktioner og alle institutioner. Vi er forpligtet til at arbejde for kreative og konstruktive måder at løse konflikter på og skabe pleje og kærlige forhold mellem alle mennesker og mellem mennesker og resten af ​​skabelsen.

Creationens integritet

Vi tror på, at Gud har kaldt os til at være forvaltere af hele skabelsen, og at fremtidige generations velfærd og lykke hviler på bæredygtige og retfærdige systemer og produktions- og forbrugsprocesser. Vi afviser ødelæggelse af miljøet og spild af naturressourcer. Vi forpligter os til at pleje jorden og til at øve en livsstil, der opretholder helbred på planeten, som hele livet afhænger af.

Placeringer

  • Manila

    Katipunan Avenue, Loyola Heights, Quezon City, 1108 Metro Manila, , Manila

Spørgsmål