Keystone logo
Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Introduktion

Velkommen til webstedet College of Forest Resources. Jeg er så glad for, at du har benyttet lejligheden til at se dig omkring og opdage de spændende programmer inden for undervisning, forskning og service, der tilbydes i College of Forest Resources.

Hvis dette er dit første besøg, så lad mig gøre dig bekendt med College of Forest Resources. Siden 1954 har vi dimitteret over 4.200 studerende på skovbrug, skovprodukter, dyreliv, fiskeri og akvakultur. Disse studerende - vores alumner - tjener nu i ledende stillinger i statslige og føderale agenturer, administrerende direktører for skovprodukter, private konsulenter og iværksættere. College of Forest Resources er det eneste nationalt akkrediterede uddannelsesprogram i staten til at uddanne og udvikle fremtidige ledere inden for naturressourcer.

Kollegiet er forpligtet til at fremme vores studerendes faglige og intellektuelle udvikling. Vi er virkelig et akademisk samfund dedikeret til bevarelse og udnyttelse af skov og andre naturressourcer gennem integrerede programmer.

College of Forest Resources inkluderer afdelingerne for skovbrug; dyreliv, fiskeri og akvakultur og bæredygtige bioprodukter. Vi tilbyder fire hovedfag med fjorten muligheder og hundredvis af karrierer. College for forskning er Forest and Wildlife Research Center, og vi arbejder tæt sammen med Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station. Kollegiets opsøgende arm er MSU Extension Service.

Mange af vores programmer er akkrediteret af de relevante agenturer, og vi tilbyder adskillige stipendier og deltidsjob for kvalificerede studerende.

Collegeens mission er at fremme, støtte og muliggøre forvaltning, bevarelse og udnyttelse af skov og andre naturressourcer til gavn for interessenterne i Mississippi, nationen og verden. Brug et øjeblik til at se på den samlede vision for kollegiet.

Jeg håber, at du nyder dit besøg. Vi har mange spændende programmer, et dedikeret fakultet, moderne faciliteter og meget mere. Hvis jeg kan være til hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig.

Wes Burger

Midlertidig dekan

Placeringer

 • Mississippi State

  75 B. S. Hood Road, 39762, Mississippi State

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål