Keystone logo
Missouri Tech

Missouri Tech

Missouri Tech

Introduktion

Vores mission

Missouri Tech er et akkrediteret † privat kollegium, der lægger vægt datalogi, elektronik, og relaterede områder af undersøgelsen. Vores mission er at forberede de studerende til en karriere inden for disse områder ved at give en overlegen læringsmiljø, der kombinerer lærebog teori med praktisk erfaring. Denne kombination udvikler sig i vores studerende motivation, holdning, og selvtillid til at lykkes.

Vores vision

Vores vision er at levere en top-kvalitet, økonomisk overkommelige, uddannelse og til at give studerende, der har en ægte interesse i datalogi og elektronik mulighed for at lykkes. For at sikre succes for vores studerende, instruktører og ansatte i Missouri Tech understrege følgende fem A'er:

Akademikere (Viden & Kritisk tænkning) Deltagelse (Responsibility) Attitude (Engineering Attitude = kan gøre) Udseende (Presence & Tillid) Ambition (drevet til at lykkes)

Anvendelsen af ​​principperne i den 5-As, får de studerende mulighed for og tillid til at analysere og løse teknisk problems.The engagement instruktører og ansatte i Missouri Tech til de fem A'er afspejles i kvaliteten af ​​vores akademiske programmer og i den succes, vores kandidater.

Vores medlemskab

Akkrediteret af akkrediterende Kommissionen Karriere skoler og gymnasier Certified at arbejde inden for Missouri Coordinating Board of Higher Education Godkendt af Missouri Department of Veterans Uddannelse og Missouri Division of erhvervsmæssig rehabilitering Godkendt til Workforce Investment Act Missouri Tech er en militær-venligt School Medlem af

Saint Charles, Missouri, handelskammer Sammenslutningen af ​​Veterans Uddannelse Certifikatudstedere Tjenestemænd Missouri Sammenslutningen af ​​Private Karriere skoler og videregående uddannelser Association of Information Technology Professionals Institute of Electrical and Electronics Engineers Instrumentering, Systemer og Automation Society Computer Security Institute Career College Association American Council on Education Missouri erhvervsskole Association Missouri Association of Student Financial Aid Professionals St. Louis Regional Library Network Microsoft IT Academy Program Medlem

† Missouri Tech er akkrediteret af den akkrediterende Kommissionen Karriere skoler og gymnasier (ACCSC).

Placeringer

 • Saint Charles

  Missouri Tech, 1690 Country Club Plaza Dr, MO 63303, Saint Charles

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål