Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Introduktion

Nå dit potentiale på Manchester Met - et ambitiøst universitet med en stolt historie

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) er en historisk og internationalt anerkendt institution, der går tilbage til 1824. Kendt for kvaliteten af sin undervisning er den også rangeret som et af de 60 bedste universiteter i Storbritannien (The Complete University Guide 2023).

Universitetet, som er beliggende i hjertet af Manchesters centrum, er hjemsted for et mangfoldigt samfund af mere end 4.000 internationale studerende fra over 100 lande. Manchester er en spændende og pulserende by, fuld af museer, gallerier, teatre og spillesteder. Det er blevet rangeret som den tredjebedste studerende by i landet (QS Best Student Cities 2023) og en af de mest overkommelige byer for studerende i Storbritannien (UniFresher 2023).

Universitetet gennemgår et investeringsprogram på 400 millioner pund for at forbedre dets undervisnings- og forskningsfaciliteter, bygninger og offentlige rum. Der har for nylig været investeringer i deres Grosvenor-bygning, School of Digital Arts, Institute of Sport og Dalton-bygningen, en ombygning af deres fakultet for naturvidenskab og teknik.

Manchester Met er også forpligtet til at anerkende højt præsterende internationale studerende og tilbyder et omfattende udvalg af stipendier. Se yderligere information her.

Campus funktioner

Studenterservice og faciliteter

Hvis du vælger at studere på Manchester Met, vil du have adgang til imponerende forelæsningsteatre, seminarlokaler og studiezoner samt et utroligt bibliotek fyldt med mere end en million bøger, tidsskrifter og e-ressourcer (akademisk år 2020/21) ).
En række IT- og mediefaciliteter er også tilgængelige, herunder multimedieteknologi og højspecifikke laboratorier. Tag den virtuelle rundtur på campus her.


Manchester Met har imponerende faciliteter , herunder foredragssale, seminarlokaler og studiezoner, der har den nyeste teknologi og specialudstyr. Det er også hjemsted for PrintCity, et innovationscenter for 3D-print, og det har et utroligt 24-timers bibliotek fyldt med mere end en million bøger, tidsskrifter og e-ressourcer*. * Akademisk år 2020-21

En række IT- og mediefaciliteter er også tilgængelige, herunder multimedieteknologi og højspecifikke laboratorier. Tag den virtuelle rundtur på campus her .

Sport

Manchester er hjemsted for nogle af de største navne inden for sport, og dette har inspireret Manchester Met til at tilbyde en bred vifte af sportsaktiviteter til studerende - der er i øjeblikket 45 sportsklubber på universitetet,

Institute of Sport arbejder også med organisationer, der omfatter fodboldforbundet, Den Internationale Olympiske Komité, Den Internationale Paralympiske Komité, Sport England og UEFA.

Forskning

90 procent af universitetets forskningspåvirkning er 'verdensledende' eller 'internationalt fremragende'**, hvilket er et vidnesbyrd om kvaliteten af den forskning, det udfører. Find ud af omfanget, dybden og ambitionerne i deres arbejde, og hvordan de gør en global indflydelse ved at besøge hjemmesiden her . **REF 2021

Studerende Support

Manchester Met har meget erfarne medarbejdere, der tilbyder karriererådgivning og gratis engelsksproget support. De har også et dedikeret internationalt kontor for at sikre, at internationale studerende får al den støtte, de har brug for for at få succes.

Hver studerende på universitetet er også automatisk medlem af de studerende; Union, som er til for at sikre, at de studerende får den bedste oplevelse, de kan under deres studier.

Indkvartering

Internationale studerende kan få adgang til en række overnatningsmuligheder, mens de studerer på Manchester Met, fra værelser med eget bad i delte lejligheder til soveværelser med fælles køkkener og badeværelser. Manchester Met har også selvstændige studielejligheder til rådighed.
Alle værelser er tæt på hvor du vil studere og tæt på lokale faciliteter, herunder butikker, restauranter, caféer og fremragende transportforbindelser. Du vil også finde support, når du har brug for det, fra deres Residential Life Team til deres 24-timers sikkerhedsteam. Bachelorstuderende er også garanteret en plads i Manchester Mets universitetsstuderende i deres første studieår, så længe de ansøger inden den årlige deadline.

  Ranglister

  Hvorfor studere på Manchester Metropolitan University

  1. Rangeret som det 60. universitet i Storbritannien. (Komplet universitetsvejledning 2024)
  2. Livslang adgang til vores digitale karriereservice for alle alumner på universitetet.
  3. £400M+ fremtidig investering er planlagt til at udvikle vores faciliteter, bygninger og offentlige rum.
  4. 1.750 akademiske lærere og professorer.
  5. 4.000 internationale studerende fra over 100 lande
  6. Historie og arv: Vores rødder i videregående uddannelse går tilbage til 1824.
  7. Stolt over at være et top 3 bæredygtigt universitet i Storbritannien. (People & Planet University League 2022/23)
  8. Gratis engelsk sprogstøtte under dine studier.
  9. Brancheforbindelser med globale virksomheder, herunder IBM, Bentley Motors, Bosch, Nike, Walt Disney, L'Oreal og Lloyds Banking Group
  10. 90 % af vores forskningspåvirkning er verdensledende eller internationalt fremragende. (REF 2021)

  Placeringer

  • Manchester

   Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

  Spørgsmål