
MSc Human Ernæring
Manchester, Det Forenede Kongerige
VARIGHED
1 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2025
STUDIEAFGIFTER
EUR 20.000 / per year
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
MSc Human Ernæring
Gennem dette etårige kursus udvikler du færdigheder og viden til at arbejde som ernæringsfysiolog i både sundheds- og fødevaresektoren.
Du studerer teorien bag ernæringsvidenskab og udforsker emner fra fødevareguider til biokemi til distribution og kontrol af sygdom. Du har også sessioner i vores laboratorier, hvor du gennemfører praktiske evalueringer.
Under praktiske sessioner hjælper vi dig med at forstå de vurderinger, du måtte foretage som ernæringsfysiolog. Vi bruger patient casestudier, så du kan udføre en ernæringsvurdering for en patient med Crohns sygdom eller diabetes eller måske analysere en persons diæt.
Mange af vores studerende gennemfører ernæringsbaserede folkesundhedsprojekter til deres afhandlinger med fokus på områder, de håber at udvikle en karriere i. Nylige emner omfatter udforskning af virkningen af spisemønstre i overgangsalderen, sundhedsmæssige fordele ved vegansk og vegetarisk kost, madlandskab og sundhed på befolkningsniveau og træningsbarrierer for unge kvinder.
Vores MSc Human Nutrition kursus er et Association for Nutrition (AfN) akkrediteret kursus. Det betyder, at når du er færdiguddannet, er du berettiget til at ansøge om direkte adgang til UK Voluntary Register of Nutritionists (UKVRN) Register som en Registered Associate Nutritionist (ANutr).
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Læreplan
Kursusinformation
Vores ernæringskursus har til formål at give dig en dybdegående forståelse af sammenhængen mellem kost, sygdom og sundhed.
Det er designet til at give dig færdighederne til at analysere og kritisk evaluere ernærings- og fødevarevidenskabsteori og praksis, så du kan udvikle en karriere som ernæringsekspert i sundheds- og fødevaresektoren.
På dette etårige kursus får du dage med en blanding af forelæsninger, seminarer og praktiske sessioner.
Emner, du måske dækker i praktiske sessioner, omfatter kostvurderinger, klinisk ernæring for at hjælpe folk med at forstå deres helbredstilstande, og hvordan man vurderer cøliakipatienter eller hjælper mennesker med Crohns sygdom.
Du vil også lære om etik for videnskabelig forskning, forskningsmetoder og statistiske analysepakker, herunder hvordan man vurderer videnskabelige forskningsstudier.
År 1
På kurset vil du studere følgende enheder:
Kernemoduler
- Grundlæggende ernæring
- Bæredygtige kost
- Ernæringsepidemiologi
- Ernæring i praksis
- Ernæringsvurdering
- Molekylær ernæring og biokemi
- Sundhedsfremme
- Madsammensætning og analyse
- Afhandling med forskningsmetoder
Programundervisning
Levering af programmer
- 1 year full-time
- 2 years part-time