Keystone logo
Mondragon Unibertsitatea Kandidatgrad i Regnskab og Økonomistyring
Mondragon Unibertsitatea

Kandidatgrad i Regnskab og Økonomistyring

Oñati, Spanien

1 Years

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.500 / per course

På campus

Introduktion

"Du vil kontrollere virksomhedens regnskaber og træffe de nødvendige beslutninger for at sikre dens økonomiske levedygtighed."

Det nye globale scenarie, som virksomheder står over for, betyder, at der kræves nye profiler, der mestrer indsamling og bearbejdning af økonomisk-finansielle data, og som er i stand til at analysere dem til beslutningstagning.

Efter at have afsluttet Master i Regnskab og Økonomistyring, vil du være i stand til at arbejde med lederstillinger og ansvar for styring af regnskab og økonomisk levedygtighed i multinationale virksomheder.

Derfor lærer du at udføre økonomisk kontrol, regnskabsaflæggelse og risikokontrol ved at anvende innovative værktøjer, og du vil gøre det i selve virksomheden og arbejde som professionel fra første øjeblik.

Vi fremhæver

  • Projektbaseret læring: Du vil udvikle projekter, der giver dig mulighed for at omsætte det, du har lært, i praksis
  • Du vil udvikle løsninger til udfordringerne i økonomiafdelingen i en erhvervsgruppe
  • Anvendt erfaring med deltagelse af erhvervsfolk
  • 100 % af forfremmelserne har job relateret til graden

Læring baseret på udfordringer og reelle projekter

I løbet af Master i Regnskab og Økonomistyring vil du have mulighed for at anvende den viden, du har erhvervet i klassen, i virkelige miljøer takket være realiseringen af projekter. Fra førende virksomheder vil de præsentere dig for regnskabsmæssige og økonomiske udfordringer, hvor du skal analysere, undersøge og eksperimentere for at udvikle en effektiv målrettet løsning.

Herudover vil mastersessionerne i skoleperioden bestå af master classes, praktiske workshops, masterclasses og åbne dage.

På denne måde vil du kende virkeligheden af dit fremtidige erhverv, og du vil tilegne dig nøgleviden som: revision, ledelseskontrol af forretningsgrupper eller risikostyring.

Praksis og kandidatspeciale

"Få professionel erfaring, mens du specialiserer dig til regnskabs- og økonomistyring af enhver organisation"

Takket være den udfordringsbaserede læringsmetodologi, som vi anvender, afslutter du kandidatuddannelsen med erfaring som professionel i regnskab og økonomistyring, da du gennem hele masteruddannelsen vil løse reelle udfordringer, komme i praktik og speciale i en virksomhed i felt national eller international såsom Ulma, CAF, GKN.

På denne måde vil du være i stand til at opnå erfaring og frem for alt anvende den viden, du har lært i klassen, i virkelige miljøer , og udvikle de færdigheder og evner, som arbejdsmarkedet efterspørger i en profil som din. Derudover får du mulighed for at kombinere studier og arbejde fra starten eller på forskellige tidspunkter af masteren, så du kan finansiere dit studie.

Karrieremuligheder

Programresultat

Ideelle studerende

Læreplan

Studenterklæringer

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål