Keystone logo
Montana State University

Montana State University

Montana State University

Introduktion

Montana State University , statens land-grant institution, uddanner studerende, skaber viden og kunst, og tjener samfund ved at integrere læring, opdagelse og engagement.

MSU Vision

Montana State University er lige så bemærkelsesværdigt som dets omgivelser. Opret som en land-grant institution, er det et indbydende, eventyrlystne samfund af studerende, fakultet og personale kendetegnet ved sit engagement i at løse verdens største udfordringer. Universitetet gør det muligt for enkeltpersoner at opdage og forfølge deres ambitioner. Det inspirerer folk til at engagere sig med universitetet for at forbedre det menneskelige perspektiv gennem ekspertise inden for uddannelse, forskning, kreativitet og samfundsansvar.

Akademisk Excellence

MSU forbereder eleverne til at blive uddannet til karriere og videreuddannelse. MSUs lave elev til fakultet forhold betyder tilgængelige professorer og praktisk læringsmuligheder. Arbejder sammen med verdensklasse fakultet mentorer, opdager eleverne ny viden, der hjælper med at forbedre livskvaliteten rundt om i verden. Dette støttende og samarbejdsmæssige læringsmiljø hjælper eleverne med at konkurrere om nationale og internationale stipendier og priser. I det forløbne år alene har MSU-studerende modtaget prestigefyldte priser, herunder:

  • Goldwater stipendier (matematik, videnskab

  • Rhodes Stipendium (for at studere ved Oxford University)

  • Marshall Scholarship (Graduate School i Storbritannien)

  • Udall Scholarship (for at forfølge karriere i miljøet)

  • Newman Civic Fellow (offentlig ledelse)

Montana State University er i en klasse af sig selv. MSU er blandt de top 3% af gymnasier og universiteter til forskningsudgifter og er også klassificeret af Carnegie Foundation som en institution med en høj bachelorprofil. Det betyder, at undergraduate på MSU får forskningsmuligheder, der typisk er forbeholdt kandidatstuderende på andre skoler. Plus, MSU's placering ved krydset mellem Yellowstone National Park og nogle af de største skiløb i Amerika tilbyder eleverne et klasseværelse, lab og legeplads i modsætning til alle i verden.

Top Research University

MSU anerkendes nationalt for dets fremtrædende forskning i blandt de førende offentlige forskningsuniversiteter. MSU er blandt de top 3 procent af universiteter og universiteter i nationen for forskningsudgifter. På grund af sin høje bachelorprofil får MSU-bachelorstuderende mulighed for at gøre forskning af national betydning på en række emner, muligheder, der typisk ville være forbeholdt kandidatstuderende på andre universiteter. Det er en af ​​grundene til, at MSU er en nationalt leder inden for produktion af vindere af Goldwater Scholarship, landets premierpris for undergraduate i matematik og videnskab.

Forskningsudgifterne på MSU overstiger typisk $ 100 millioner årligt, og de øverste forskningsafdelinger omfatter immunologi, kemi og biokemi, transport, fysik og jordressourcer og miljøvidenskab; mens meget af forskningsfinansieringen fra de nationale institutter for sundhed, afdelinger for energi, forsvar og landbrug og private kilder.

MSU er det største forskningsuniversitet i Montana og den største forsknings- og udviklingsenhed af enhver art i staten, hvilket betyder mange muligheder for, at eleverne kan udføre meningsfuld forskning og kreative projekter samt økonomisk velstand for området. MSU-forskning har ført til betydelige opdagelser, der ændrer verden. MSU har mere end 250 aktive teknologilicenser. Derudover er der udstedt 91 patenter og 36 plantecertifikater for MSU-opdagelser med mange flere ventende.

Forlovelse og outreach

Studerende, professorer og medarbejdere hos MSU arbejder sammen med fællesskabspartnere for at udveksle og anvende viden og ressourcer, der forbedrer verden. MSU har for nylig tjent The Carnegie Foundation for fremme af undervisningens engagementsklassifikation. Betegnelsen anerkender engagement i undervisning, der tilskynder til frivilligt arbejde i samfund og udbredelse af viden, der gavner offentligheden. Derudover deltager elever gennem mange kurser, klubber og organiserede arrangementer i mange lokale, nationale og internationale service-læringsprojekter, der gør det muligt for dem at anvende deres uddannelse, samtidig med at de styrker samfundene.

Fællesskabsforlovelse

Efter en streng ansøgnings- og evalueringsproces blev MSU tildelt Carnegie Foundation for fremme af undervisningens samfundsmæssige engagementsklassifikation. Denne betegnelse anerkender MSUs engagement i undervisning, der tilskynder til frivilligt arbejde i samfund og udbredelse af viden, der gavner offentligheden. Service- og opsøgende projekter er integreret i MSU's kursusarbejde, forskning og ekstracurricular aktiviteter for at forbedre læring og forbedre liv rundt om i verden.

Akkreditering

MSU opretholder og overgår en række akkrediteringskrav, der er designet til at sikre høj kvalitet på uddannelsesstandarder. MSU er akkrediteret af Northwest Commission on Colleges and Universities. Under sin seneste genakkreditering blev MSU rost for et "ekstremt højt produktivitetsniveau og effektivitet." Ud over den nationale akkreditering opretholder mange af MSU's gymnasier, afdelinger og programmer også strenge akkrediteringsoplysninger via disciplinspecifikke agenturer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Bozeman

    Montana State University P.O. Box 172220, 59717-2220, Bozeman

Programmer

Spørgsmål