Keystone logo
Moravian University

Moravian University

Moravian University

Introduktion

Moravian University har dybe rødder og en rekord for succes længere end vores nation. Den ikoniske moraviske stjerne er indgraveret i vores historie og er til stede overalt, hvor du vender dig. Moravians fornemmelse er sammenflettet med Betlehems, der bærer både modstandskraften fra dens stålbyhistorie og letheden fra vindueslysene, der gløder hver nat i moravisk tradition.

Bethlehem er så anset for sin historie, at det er blevet tilføjet til UNESCOs verdensarvsliste i håb om at slutte sig til sådanne historiske steder som Independence Hall, Frihedsgudinden og Egyptens pyramid.

Undergraduate Academics

For en lille skole har den moraviske oplevelse en bred rækkevidde. Du kan vælge mellem mere end 70 studieområder eller endda designe dit eget hovedfag. Plus, kandidatprogrammet giver mere end 45 doktorgrader og mastergrader og certificeringsmuligheder. Men du skal ikke beslutte noget lige nu. Hos Moravian ønsker vi, at du tager dig tid til at udforske alle dine akademiske interesser og derefter fokusere på din valgte vej.

Se alle bacheloruddannelser .

Derudover kan du deltage i vores Honours-program, SOAR-forskning, lokale praktikpladser, studentklubber, studere i udlandet med mere.

Vores gennemsnitlige klassestørrelse er 16 studerende med et forhold mellem studerende og fakulteter på 11:1. Det betyder, at dine professorer kender dig ved fornavn og bekymrer sig om din succes! Du får en Macbook Pro og en iPad til at bruge i alle fire skoleår, og du kan endda beholde dem, når du er færdiguddannet.

Graduate Academics

Moravian Graduate tilbyder mere end 50 kandidat- og certifikatprogrammer inden for adfærdsmæssig sundhed, forretning, uddannelse, kunst, sygepleje, rehabiliteringsvidenskab og teologiske studier.

Moravians kandidat- og certifikatprogrammer er designet til at forberede førsteklasses kandidater til at imødekomme behovene i voksende industrier-og de er også designet til at passe ind i dit liv og ikke rive det med rod. Derfor tilbydes kandidatkurser i traditionelle, accelererede, blandede og online formater. Du har også det bedste af Moravian University ressourcer lige ved hånden, og vores fakultet, personale og mentorer for studenteroplevelser er engagerede i din succes.

Se alle kandidatuddannelser .

Beliggenhed

Moravian, der ligger langs USAs østkyst, kalder Bethlehem, Pennsylvania hjem. I denne travle lille by finder du dig selv kun en kort køretur væk fra større byer som Philadelphia, New York City og Washington, DC Forestil dig alle weekendture og nye eventyr! Men rolig, der er masser at gøre lige i Lehigh Valley også. Uanset om du deltager i en af de bedste musikfestivaler i Nordamerika (Musikfest) eller nyder et baseball-spil på Coca Cola Stadium, er der aldrig et kedeligt øjeblik i Bethlehem, PA.

Bethlehem-samfundet er altid meget imødekommende over for moraviske studerende og samarbejder ofte med universitetet om at tilbyde praktikpladser, praktiske læringsmuligheder og gratis arrangementer.

Vejr

Pennsylvania Lehigh Valley oplever alle fire sæsoner til fulde. Efterår bringer skarpt sweater-vejr og farverige blade. Vinterfrakker vores campus med sne. Foråret tilbyder regnbyger og blomstrende blomster. Og sommeren er solrig og varm. Hver sæson bringer Bethlehem noget andet, og vi elsker det!

Campus funktioner

Studieliv

Der er masser at lave på Moravian University , uanset om du er interesseret i sport, kunst eller samfundsengagement. Som en NCAA Division III-skole har Moravian 23 sportshold på universitetsniveau samt 10 intramurale hold, hvis du bare ønsker at have det sjovt! Der er mere end 80 studenterklubber at deltage i, herunder musikensembler, studenterregering, studenterforeninger og mere.

Sikkerhed

Ja! Vores elevers sikkerhed er en topprioritet hos Moravian University . Vores campuspoliti arbejder for at opretholde et trygt og sikkert miljø for alle og står altid til rådighed for at hjælpe, hvis behovet skulle opstå. Vi tilbyder også 24-timers eskorte og daglig shuttle-service samt nødtelefoner med blåt lys overalt på campus.

  Stipendier og finansiering

  Omkostninger og støtte

  Vi er forpligtet til at hjælpe dig med at nå dine mål - og det omfatter også at tilbyde en privat uddannelse til en overkommelig pris.

  Moravian University tilbyder en International Student Merit Award, der primært er baseret på akademiske præstationer: karakterer, styrken af dit akademiske program, dine TOEFL- eller IELTS-resultater og dine SAT-resultater, hvis du har indsendt dem. Kontakt venligst Executive Director of International Enrollment via forespørgselsformularen på denne side for at få flere oplysninger om International Student Merit Award.

  Alumni Statistik

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Bethlehem

   1200 Main Street Bethlehem, PA 18018, 18018, Bethlehem

  Spørgsmål