Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Introduktion

Vil du være en del af et mangfoldigt netværk? Deltag i MSM -oplevelsen!

Maastricht School of Management ( MSM ) er en del af Maastricht University School of Business and Economics (SBE). SBE tilhører en udvalgt gruppe på 1% af uddannelsesinstitutioner verden over med en Triple Crown-akkreditering af de internationale akkrediteringsorganer AACSB, EQUIS og AMBA.

MSM tilbyder MBA, Master in Management og Executive PhD-uddannelser og mange kortere professionelle og executive kurser.

Med en succesfuld track record på 70 år inden for global ledelsesuddannelse har MSM opbygget et stort netværk af studerende, alumner og partnere over hele kloden.

At studere i et af MSM s ledelsesprogrammer betyder, at du deler din studieerfaring med andre deltagere fra mange lande, faglige baggrunde og interesseområder. At være en del af et så mangfoldigt fællesskab giver dig muligheden for at udvide dit internationale netværk markant og at lære af dine meddeltagere ved at udveksle viden og erfaringer.

Igennem din studieoplevelse drager du fordel af MSM s personlige tilgang og høje serviceniveau. Vores dedikerede fakultet og personale er meget engagerede i at bidrage til din akademiske, professionelle og personlige succes.

MSM alumner indtager topstillinger i erhvervslivet, regeringen og den akademiske verden.

Gennem sit Expert Center on Emerging Economies (ECEE) giver MSM kapacitetsstyrkelse til en lang række forskellige kunder verden over. MSM tilbyder også globale tilpassede programmer, fuldt skræddersyet til kundeorganisationens behov.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

Placeringer
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Spørgsmål