Keystone logo
Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Introduktion

Om os

Fakultetet for Økonomi og Administration blev grundlagt i 1991 som det første fakultet ved Masaryk Universitet etableret efter fløjlsrevolutionen. I dag giver fakultetet økonomisk uddannelse til næsten tre tusinde studerende, ikke kun på tjekkisk, men også på engelsk og fransk. Ud over uddannelse af høj kvalitet fokuserer fakultetet på forskning: fremragende videnskabsmænd, der beskæftiger sig med en bred vifte af ekspertemner, opererer i vores institutter. Du kan finde ud af, hvor fakultetet i øjeblikket er på vej hen i FEA MU's strategiske plan.

44756_8366714231_b48ee0bd4d_b.jpg

Ydeevne

Førsteklasses undervisning. Ønskelige kandidater. Forskning på topniveau. Internationalt samarbejde. Ekspertartikler i magasiner. Kommentarer til økonomiske nyheder. Samarbejde med kyndige samarbejdspartnere. Vi arbejder for fuld gas for vores elever.

Effektivitet

Som økonomer opnår vi effektivitet over standard i ressourcestyring. Desuden er vi støttet af partnere i at arrangere praktisk studerende uddannelse eller give økonomiske donationer til fakultetets arrangementer. Vi kan få det bedste ud af en dårlig situation. Vi er sparsommelige, men ikke til skade for uddannelseskvaliteten.

Solidaritet

Vores primære mission er at øge uddannelsesniveauet, men vi bekymrer os også om at forbedre livskvaliteten i regionen eller kulturen. Vi arrangerer og deltager i mange arrangementer for fakultetets medlemmer og den brede offentlighed. Vi føler os ansvarlige både for fakultetet og samfundet.

44758_dsc_0276.jpg

Priser og certifikater

AIESEC partnerfakultet
Fakultetet for Økonomi og Administration modtog 2017 Partner Faculty-prisen fra AIESEC-afdelingen i Brno.

EAPAA akkreditering
Fakultetet er blevet akkrediteret af den prestigefyldte internationale sammenslutning EAPAA for Public Economy and Administration-programmet. Uddannelsen opfylder ifølge foreningen internationale krav, som hviler på uddannelser med fokus på offentlig administration.

ACCA akkreditering
Fakultetet har opnået prestigefyldt ACCA-akkreditering. Studerende kan opnå et ACA-certifikat, der beviser dyb teoretisk og praktisk viden om spørgsmålene om regnskabs- og finansielle specialister.

Statistik

 • 14 000+ af succesfulde kandidater siden 1994
 • 2 995 fuldtidsstuderende
 • 220 ansatte, heraf 15 professorer og 28 lektorer

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Brno

   Masaryk university Faculty of Economics and Administration Lipová 41a , 602 00, Brno

  Spørgsmål