Keystone logo
© Muscat University
Muscat University

Muscat University

Muscat University

Introduktion

Muscat University , som ligger i hjertet af Muscat, blev etableret i 2016 med en mission om at transformere individer og samfund gennem industriengageret, forskningsinformeret undervisning og læring, der er både stringent og relevant. Vi vil opnå succes ved at tilbyde et befordrende læringsmiljø i en inkluderende kultur af globalt medborgerskab. Vi vil lette stipendier, der omfatter samarbejde og samfundsengagement og fremmer innovative, iværksætterorienterede og etiske tilgange i alle vores aktiviteter. Akademiske programmer er designet med behovene hos det 21. århundredes arbejdsgivere i tankerne og leveres via tre fakulteter: Business and Management, Engineering and Technology og Transport and Logistics, sammen med det kvalitetssikrede Foundation Program.

Vision

At styrke individer og lokalsamfund gennem transformativ læring og undervisning, informativ forskning og proaktivt industriengagement i Oman og GCC-regionen.

Mission

At blive anerkendt som en leder i at levere kvalitetsuddannelse og forskning, der er relevant for de sociale og økonomiske prioriteter i Oman og i den bredere region.

Kerneværdier

 • Excellence: vi leverer værdifulde oplevelser, der er relevante for vores studerende.
 • Innovation: vi forfølger nye ideer og metoder, der resulterer i at levere gode tjenester og positive oplevelser.
 • Ansvarlighed: vi accepterer ansvar for vores handlinger og byder andre velkommen til at evaluere vores præstationer.
 • Gennemsigtighed: Vi er åbne over for og værdsætter troværdig kommunikation.
 • Samarbejde: vi omfavner teamånd og giver et imødekommende, støttende og samarbejdende miljø.
 • Integritet: vi er retfærdige og ærlige i alle vores relationer og aktiviteter.
 • Faglighed: vi er kompetente og opfører os ud fra etiske principper.

Campus funktioner

Faciliteter

Muscat University's campus er udstyret med et banebrydende ressourcecenter, et auditorium med 250 pladser, private studieområder og udendørs fællesrum, foruden parkering på stedet, caféer, restauranter og bankfaciliteter. Campus er bekvemt placeret lige ved Sultan Qaboos Highway og kun 10 km væk fra Muscat International Airport.

Vores faciliteter omfatter fuldt udstyrede computer- og kemitekniske laboratorier og klasseværelser udstyret med interaktive smartboards, der sikrer lærings- og undervisningsoplevelser af høj kvalitet. Vores bygning har højhastigheds-Wi-Fi overalt, med et læringsressourcecenter, der giver adgang til biblioteket, gruppediskussionsområde og et roligt rum til selvstudium.

Til tidspunkter, hvor du har brug for en pause fra studierne, er vores Student Common Area det ideelle sted at slappe af med en række spil, som du kan slappe af, herunder; et billardbord, airhockey, bordtennis og bordfodbold.

Universitetet har også et Executive Education Training Center dedikeret til at tilbyde skræddersyet professionel træning til omanske og regionale organisationer og enkeltpersoner. Universitetets kælder har et Smart Park-system, der tillader nem parkering for ansatte, studerende og besøgende.

Studenterklubber

Vi giver eleverne mulighed for at engagere sig og deltage i en bred vifte af berigende muligheder. Find den studenterklub, der passer til dig! Du kan være med til en masse spænding på MU. Den sværeste del er at beslutte, hvad du vil gøre! Uanset din interesse, er der sikkert en gruppe, der deler din passion på MU. Og hvis der ikke er, så overvej muligheden for at starte din egen klub!

 • Event Arrangør Klub
 • Teater Klub
 • Yusr Frivillig Klub
 • Fotoklub
 • Sportsklub
 • Musikklub
 • Finder dig selv klub
 • Medieklub

Du kan anmode om at starte en ny klub og læse klubbens guide her.

Elevaktiviteter

Muscat University opfordrer dig til at udføre fritidsaktiviteter, der udvider sig ud over den faste læseplan, inden for områder, der involverer følgende:

 • Sport
 • Samfundsengagement og begivenhed
 • Frivilligt arbejde
 • Projektledelse
 • Praktik og erhvervserfaring
 • Sprogindlæring
 • Studenterforeninger og -klubber

Studenterservice

Muscat University sikrer, at du studerer i et støttende, omsorgsfuldt miljø, og at dit personlige velbefindende er vores førsteprioritet. Vi er forpligtet til at give dig en holistisk studerende oplevelse, herunder akademisk og personlig rådgivning i løbet af dine studier.

Studiestøtteenhed

Studenterstøtteenheden bør være dit første kontaktpunkt for spørgsmål, kommentarer eller bekymringer. I mange tilfælde vil personalet være i stand til at håndtere dine forespørgsler. I andre tilfælde vil personalet henvise dig til den relevante afdeling for at løse sagen.

Studenterrådgivning

Muscat University giver adgang til rådgivningsstøtte. Rådgivere vil hjælpe dig med at finde løsninger på en række personlige eller akademiske relaterede problemer og udfordringer.

Handicapstøtte

Et vigtigt aspekt af de ydelser, som Studenterstøtteenheden tilbyder, er at give passende rådgivning og støtte til studerende med bevægelseshandicap. Denne ekspertrådgivning og støtte hjælper med at fremme succesen og trivslen for disse grupper af studerende og forbedrer deres universitetserfaring ved at skabe et dynamisk miljø, der giver dem mulighed for at opfylde deres personlige, akademiske og professionelle potentiale.

Universitetet tilbyder flere tjenester til studerende med handicap, herunder et særligt parkeringsområde og tilgængelig indgang til campus.

Læringsstøttetjenester

Muscat University studerende kan få adgang til læringsstøtte og rådgivning gennem det dedikerede Learning Resource Center (LRC) placeret på 2. sal i Muscat University -bygningen. Der er også dedikerede studierum, som du kan bruge, såsom diskussionslokalerne på 2. og 4. sal, hvor grupper kan arbejde sammen.

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Muscat

   Building 2089 AI Ghubra North, , Muscat

   Spørgsmål