Keystone logo
Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology

Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology

Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology

Introduktion

Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology er et ungt universitet dedikeret til uddannelse af specialister i biovidenskab og bioteknologi. Institutionens formål er dobbelt: For det første at give kandidater den vision, kreativitet og moralske kompas til at banebrydende for en ny æra ved at dyrke karakter og bred læring og indpode specialiseret viden og dygtighed inden for biovidenskab og for det andet at bidrage til udviklingen af lokalsamfund, industri, international udveksling og akademisk kultur.

Vi står i øjeblikket over for en række udfordrende emner, der er globale i størrelse, men alligevel personlige i implikationen, blandt andet miljøforurening, fødevaresikkerhed, sygdomme hos voksne, nye smitsomme sygdomme og energimangel. Biovidenskabsfeltet, som har en nøglerolle til at løse disse vanskelige problemer, blev skabt ved at kombinere en række forskellige akademiske discipliner. Jeg opfordrer jer alle til at studere de grundlæggende tilgange i en række discipliner, begyndende med humaniora, og til at udvikle den akademiske evne, der giver dig mulighed for at kombinere dem i din tanke. Vi som afdeling vil gøre vores bedste for at støtte dig i den bestræbelse. Jeg håber, at du vil undersøge udtømmende værdigheden af alt liv på Jorden og forstå, hvad det betyder at leve i dag gennem videnskabens sprog og tænkning, mens du vokser og udvikler dig, bliver bioteknikere og forskere med oprigtighed, venlighed og mod til at forfølge et bæredygtigt samfund.

Nagahama Institute Of Bio-Science And Technology er et lille og intimt universitet midt i den fantastiske naturlige skønhed i Kohoku-regionen. Som studerende har du altid mulighed for at blande dig med fakultetet. Du møder ældre klassekammerater, du kan stole på gennem klubaktiviteter og i laboratoriet. Jeg vil opfordre dig til at tage initiativ til at kommunikere og få venner i dine klasseværelsesaktiviteter og laboratoriearbejde ens. Dette hjælper dig med at opdage, hvad der er unikt ved dig selv og giver dig mulighed for at tage en aktiv rolle som universitetsstuderende.

Placeringer

  • Nagahama

    Nagahama, Japan

    Spørgsmål