Keystone logo
Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Introduktion

Nanjing University of Information Science and Technology er et nationalt "dobbelt førsteklasses" byggeuniversitet og et nøgleuniversitetsuniversitet til opførelse af universiteter på højt niveau i Jiangsu. Skolen blev grundlagt i 1960 og blev født som svar på behovene i det nye Kinas nationale strategi og nationale økonomiske konstruktion. Det er tilknyttet Central (Military Commission) Meteorological Bureau, tidligere kendt som School of Meteorology, Nanjing University. Det centrale universitet blev omdøbt til Nanjing University of Information Technology i 2004. Siden 2007 er den fælles konstruktion af Jiangsu Provincial People's Government, China Meteorological Administration, Ministry of Education og State Oceanic Administration blevet realiseret successivt. Det er nu et universitet, der er oprettet i fællesskab af de centrale og lokale regeringer, hovedsageligt forvaltet af Jiangsu-provinsen.

Skolen er beliggende i Jiangbei New District, Nanjing. Campussen dækker et areal på omkring 2.000 hektar. Der er i øjeblikket mere end 30.000 fuldtidsstuderende, næsten 4.000 kandidater og doktorander og mere end 1.700 internationale studerende.

Skolen har særpræg. Atmosfærisk videnskab er valgt som en national "dobbelt førsteklasses" konstruktionsdisciplin. Det er rangeret først i landet i undervisningsministeriets første niveau disciplinevaluering og er tildelt et A + niveau. Meteorologi er en national nøgledisciplin. De fire discipliner inden for miljøvidenskab og økologi rangerer blandt de øverste 1% af ESI-discipliner i verden. Det har 6 første-grad doktorgrad godkendelsespoint i atmosfærisk videnskab, miljøvidenskab og teknik, informations- og kommunikationsteknik, ledelsesvidenskab og teknik, matematik og videnskab og teknologihistorie, 22 kandidatuddannelsespoint på første niveau inden for første niveau , og 14 kandidatuddannelsespoints, 71 undergraduate majors (inklusive majors) er fordelt i 9 discipliner: videnskab, teknik, liberal arts, management, økonomi, jura, landbrug, kunst og uddannelse. Der er "atmosfærisk videnskab", "miljøvidenskab og teknik" og "matematik". "Management Science and Engineering" post-doctoral research mobile station.

Placeringer

  • Nanjing

    No.219, Ningliu Road, Nanjing, Jiangsu, China, , Nanjing

    Spørgsmål