Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Introduktion

Uddannelse internationalisering er en uundgåelig tendens i udviklingen af ​​de videregående uddannelser under den sociale baggrund for New Century Globalisering samt en vigtig mulighed for at uddybe uddannelsesreform og realisere spring frem udvikling. Arve pædagogiske filosofi at dyrke internationale talenter, Nanjing Universitet for post og telekommunikation (NUPT) fuldt fremmer internationalt samarbejde og udveksling via platformen af ​​kinesisk-udenlandsk uddannelse med henblik på at fremme processen med NUPT internationalisering, især med universiteter i udlandet.

NUPT har etableret langsigtet samarbejde med mange universiteter og forskningsinstitutter af 16 lande, herunder U.S.A, uk, Tyskland, Frankrig, Canada, Rusland, Australien, Japan, Singapore samt Hongkong og Taiwan områder. Mere end 800 fagfolk og forskere har besøgt NUPT og holdt foredrag. NUPT også har uddelegeret mange medarbejdere i udlandet for at deltage i internationale konferencer for at behandle akademisk udveksling. NUPT har udviklet de fælles programmer med 11 universiteter i udlandet, herunder Queen Mary University of London, UK, New York Institute of Technology, USAOsv at dyrke talenter inden for informationsteknologi. NUPT har fremmet sit ry internationalt gennem hosting mange internationale og regionale akademiske konferencer. Som en af ​​de uddannelse baser for Asia-Pacific Telecommunity (APT) siden 1990, NUPT har drevet 20 træningsprogram åbent til 26 lande og områder.

For at imødekomme behovet for høj kvalitet talenter med at udvikle sociale økonomi og at fremme internationaliseringen af ​​de videregående uddannelser, støttet af centrale majors og relaterede store i berømte universiteter i udlandet, NUPT har startet nogle Kina-udenlandske joint uddannelser sigter mod indenlandske studerende, ansat udenlandske studerende at studere i NUPT, Og i fællesskab dyrkede bachelorer inden for naturvidenskab, teknik og ledelse.

NUPT uddannelse mål er at udnytte fælles programmer at dyrke studerende ind højtstående internationale talenter, der er fortrolige med kinesisk og vestlig kultur, har mulighed for videnskabelig forskning og gøre fuld brug af sine talenter, har en stærk konkurrenceevne i den globale talenter marked, har selvstændig tænkning , innovative evne og teamwork ånd, har gode kommunikationsevner på engelsk, og være fuldt kvalificeret til de job inden for avanceret teknologi eller administration.

På det pædagogiske niveau, NUPT nu fokuserer på uddannelse for bachelorer, udvikler graduate uddannelse gradvist og udvider uddannelse for udenlandske studerende aktivt. På nuværende NUPT har grundlagt NUPT-NYIT International College for BachelorOg fælles masteruddannelse program med Polytechnic Institute of New York University samt med Queen Mary University of London.

Uddannelsen filosofi er som følger: speciale etablering opbevarer skridt med den internationale behov; kurset indstillingen træffer begge parters karakteristisk og fordel i betragtning; dyrkningen skal sigte mod dyrke internationaliserede talenter, oprettelse mærke NUPT talenter, nemlig højt niveau talenter med solid grundlæggende og bred viden, stærk praksis evne, høj omfattende kvalitetskontrol, den innovative ånd og international horisont. NUPT vil fortsætte med at udvide det internationale samarbejde og udveksling, lære avanceret uddannelse erfaring, tiltrække god kvalitet uddannelse kilder, søge efter og forbedre effektive transportformer og godt system af internationale talenter dyrkning.

I henhold til den nye situation for læring og praktisere den videnskabelige begrebet udvikling, NUPT vil konsekvent følge vejen for internationaliserede udvikling, sætte skub internationalt samarbejde og udveksling, og tilbyde magt og støtte til NUPT samlede udvikling.

Med udviklingen af ​​international udveksling, har flere og flere internationale universiteter og forskningsinstitutter og organisationer besøgt NUPT, der blev afholdt akademiske forelæsninger, udført akademisk udveksling og drøftede samarbejdet med NUPT. NUPT internationalt samarbejde og udveksling fremmer ajourføring af viden system hver disciplin, anvende den forreste viden for uddannelsen af ​​de studerende, og forbedre NUPT uddannelse og undervisning niveau.

Institut for International Samarbejde og udvekslinger er en funktionel afdeling NUPT som er ansvarlig for udenrigsanliggender og udvikling af international udveksling og samarbejde. Det er også en central afdeling for arbejdet udføre national udenrigspolitik, international uddannelsespolitik og styre alle de udenlandske anliggender universitetet. Afdelingen er også det vigtigste medium beskæftiger sig med internationalt samarbejde og udveksling samt belaste den dobbelte ansvar politik strenge screening og ledelse udenrigsanliggender. Funktionerne for afdelingen er: ledelse, Vejledning, Samordning og Service. Under ledelse af NUPT myndigheder, centralisering i undervisning, forskning og specialiteter udvikling, Institut for International Samarbejde og udvekslinger er ansvarlig for udarbejdelsen af ​​den omfattende ordning for international udveksling og samarbejde for NUPT, Udførelse udenrigspolitiske politik NUPT, Koordinere de internationale akademiske udveksling anliggender NUPT. Ifølge de krav og ideer til at tjene nøglen disciplin, centrale laboratorium, nøgleprojekt og talenter dyrkning, NUPT fokuserer på den omfattende udvikling ordningen og plan, aktivt innoverer, styrker udveksling og samarbejde med kendte universiteter og akademiske institutter over hele verden, promots undervisning, videnskabelig forskning og ledelsesniveau, forbedrer internationale ry NUPTOg serverer den konstruktion og udvikling af NUPT.

Institut for International Samarbejde og udvekslinger er ansvarlig for de værker som organisation og koordinering af det internationale samarbejde og udveksling, forvaltning af international akademisk konference, håndtering af lange periode og korte periode udenlandske eksperter, kontakt med undervisning og videnskabelig forskningsinstitutioner i Hongkong, Mocau og Taiwan områder, og udvidelsen af ​​udveksling og samarbejde med uddannelsesinstitutioner der. Regeringer, universiteter og videnskabelige forskningsinstitutter verden over, NUPT er oprigtigt forventer dine besøg på NUPT samt at holde foredrag, udvikle akademisk udveksling og videnskabelig forskning samarbejde med NUPT. Studerende over hele verden er velkomne til at studere i NUPT at få doktorgrad, kandidatgrad og bachelorgrad.

Placeringer

  • Nanjing

    9 Wenyuan Road Qixia District, 210023, Nanjing

    Spørgsmål