Keystone logo
National Chung Cheng University

National Chung Cheng University

National Chung Cheng University

Introduktion

Den første offentlige universitet grundlagt efter Taiwans økonomiske boom i 1980'erne, National Chung Cheng University brød jorden efter Executive Yuan bestået plan om at bygge universitetet i 1986 til ære for den afdøde præsident Chiang Kai-shek og udvikle de videregående uddannelser i Yun-lin, Chia-yi, og Tainan områder. Det blev officielt grundlagt 1. juli 1989 Dr. LIN Ching-Jiang være den første præsident for University. I den tidlige fase af universitetet blev fem gymnasier oprettet: kollegiet Humanistiske College of Sciences, College of Social Sciences, College of Engineering, og College of Management.

Dr. CHENG Kuo-Shung, der tjente en periode på tre år fra den 21. oktober, 1996 21. oktober, 1999 var 2nd University præsident i CCU historie. Under sin ansættelse, blev College of Law og Seminarium grundlagt i 1998 og 1999, hhv. Alt i alt, Universitetet består i dag af syv Colleges tilbyder 29 Undergraduate programmer, 44 kandidatuddannelser, 29 Ph.D. Programmer, 17 i-tjeneste Graduate Programmer. Universitetet har mere end 960 fakultet / medarbejdere og cirka 12.000 studerende.

Som en forskningsorienteret University, CCU har til formål at give de studerende de avancerede færdigheder og dyb viden inden for humaniora, naturvidenskab, teknologi, jura og ledelse. Med uddannelse af liberale kunst og videnskab, CCU forventer studerende lærer at effektivt at håndtere de komplekse udfordringer i det 21. århundrede.

Med udgangspunkt i grundlaget for de seneste 20 år, den nuværende præsident, Dr. Fong, Zhang Hua, er førende Universitet for at fortsætte med at stræbe efter akademisk ekspertise, internationalisering, og aktivt samspil med det globale samfund.

Campusmiljø

Campus er beliggende i den centrale del af Chia-Yi County, 15 km fra byen Chia-yi, hvilket er cirka 250 kilometer syd for Taipei. Campus indtager en åben landskab af 132 hektar på en bakke, med mere end 200.000 træer af forskellige arter. På en campus tour, kan man blive forbløffet over de elegante bygninger i forskellige arkitektoniske stilarter, omgivet af høje træer, åbne grønne områder, og snoede veje flankeret med blomstrende træer og buske blomstrende på forskellige årstider. Campus selv er en smuk park med sindsro og åbenhed, og er bogstaveligt talt et frisk pust i forhold til Taiwan mere urbane campusser. Set fra sletterne nedenfor Universitetet ligner en flot palads på en bakke. På trods af billedet af universitetet som tilsyneladende den udelukkede elfenbenstårnet, universitetet er i virkeligheden venlig åbent for alle og tjener samfundet på mange måder.

Administrationen Building i midten af ​​campus er bugtet, kinesisk stil trin-pyramide, som en jordforbindelse omdrejningspunkt for aktiviteten sker omkring det. Foran det er en bred mursten vejen til hovedporten af ​​campus. Vejen er spærret til motoriserede trafik til gåture og cykling, en vigtigste rute for studerende tiltræden og udtræden af ​​campus. På den modsatte side finder hinanden mursten gangbro omkranset af træer og grønne områder. Denne gangbro fører til den imponerende mursten piazza ligger foran campus vigtigste Auditorium, og åbner for en cirkulær vand funktion, som er en fælles vartegn og mødested.

Facing Auditorium er biblioteket og Information Building, en imponerende, tårnhøje vartegn for universitetet. Det har mere end 891,610 bøger, 7.315 tidsskrifter og mere end 1,212,927 mikrofilm, mikrofiche og cd-rom'er (2010/01/17 opdateret). Dens Computer Center understøtter akademisk forskning, computer assisteret undervisning, online-registrering tjenester, video-konferencer, lange fjernundervisning og andre multimedietjenester. Bibliotekets Audio-Visual center kan prale af den mest opdaterede, højteknologisk AV-udstyr. I Hovedbiblioteket, solen-tag indre gård tilføjer naturligt lys til læsning områder. Det er en stor fornøjelse at studere og forskning i denne rummelige og rolige omgivelser.

Den Gymnasium er et af de mest pragtfulde og dyre konstruktioner i det sydlige Taiwan. Det har to olympiske svømmebassiner (en indendørs og en udendørs), en rulle-skøjtebane, bowlingbaner, og indendørs retten på basketball, volleyball, og badminton. Desuden har det værelser til Judo, vægtløftning og kredsløb uddannelse, indendørs rock klatring vægge, en udendørs olympisk atletik stadion, og selvfølgelig, ping-pong-faciliteter. Sidst men ikke mindst, den vidtstrakte campus har endda en golfbane med 20 fairways.

Student Activity Center ligger ved Tranquility Lake. Strukturen selv er meget unik med forskellige højder i interiøret. Fra disse gulve kan man have en fantastisk udsigt over den smukt buede bro over søen. I stueetagen er rummelig og grænser på den ene side af søen, på en anden af ​​en af ​​de forskellige cafeteriaer i centrum, og på en anden af ​​en bred trappe. Dette område er ofte scenen for forskellige studerende gruppe forestillinger og aktiviteter.

The Lake er et yndet sted for besøgende og medlemmer af universitetets samfund. På en solskinsdag man vil finde familier og børn slentrer langs sten gangbroer. Snart-til-være ægtepar, i fuld bryllup påklædning, ses ofte posere for deres bryllup portrætter. Svaner, ænder, vagtler, skildpadder og fisk af forskellige arter danne deres eget samfund på søen. De gør denne smukke del af campus et attraktivt familie tilbagetog for nabobyer og amter, samt et sted for romantiske gåture på stien rundt om søen.

Bygningerne for de syv gymnasier veksler i en park-lignende campus, hver med sin unikke arkitektoniske stil symbolsk for sit formål og individualitet. De har alle hus forskellige rastepladser, studerende køre cafeer og små gårde.

Placeringer

  • Chiayi City

    No.168, Sec. 1, University Rd., Min-Hsiung Township, Chia-yi County 621, , Chiayi City

    Spørgsmål