Keystone logo
National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

Introduktion

Siden 2012 har Numazu Kosen leveret et konsekvent 7-årigt uddannelsesprogram, der kombinerer et 5-årigt afdelingskursus med et 2-årigt avanceret kursus med særlig vægt på tidlig ingeniøruddannelse. Studerende kan optjene en Associates 'Degree i teknik ved at afslutte den 5-årige studieordning og en bachelorgrad ved at afslutte den 7-årige studieordning. Vi tilbyder uddannelse til at udvikle en kompetent ingeniør med tilstrækkelig praktisk erfaring og teoretiske analytiske evner.

Vi har introduceret en ny pensum fra tredje skoleår, hvor eleverne udover sin hovedfag vælger et af følgende 3 kurser: Miljø- og energisystemteknisk kursus, Advanced Materials Science & Engineering Course eller Industrial Engineering Course for Medical & Velfærdsinstrumenter. Denne læreplan er integreret i et ingeniøruddannelsesprogram kaldet "Tværfagligt systemteknisk program." Med disse kurser tilbyder vi en uddannelse, der kan tilpasses fleksibelt efter regionale behov, teknologiens fremskridt og ændringer i den industrielle struktur.

Vi har også indført i vores system aktiv læring, omfattende læsning på engelsk og træning i kommunikationsevner for at udvikle ingeniører, der ikke kun har stor viden inden for sit specialtekniske område, men også inden for en lang række studieretninger, for at kunne tage rigtige beslutninger ud fra et globalt synspunkt.

Ingeniører forventes naturligvis at besidde god etik og medmenneskelighed. Elever i lavere karakterer på Numazu Kosen bor på sovesale. Gennem denne oplevelse af at bo i en gruppe, lærer eleverne forhåbentlig venlighed og hvordan de kommer sammen med andre, selvdisciplin, og hvordan regler og roller fungerer i en gruppe. Sådanne oplevelser kan hjælpe med at opbygge stor tillid og evnen til at arbejde i en gruppe i en fremtidig karriere.

Numazu Kosen er den eneste højere uddannelsesinstitution i det østlige Shizuoka Prefecture, der bidrager til den regionale industri, som den gør gennem Fuji Pharma Valley Initiatives (en industri, regering og akademisk projekt) og Fuji Medical Engineer Training (F-met).

Placeringer

  • Mangalore

    Mangalore, Indien

    Spørgsmål