Keystone logo
National Pedagogic University

National Pedagogic University

National Pedagogic University

Introduktion

Det Nationale Pædagogiske Universitet er en offentlig videregående uddannelsesinstitution, oprettet ved præsidentdekret den 29. august 1978. Formålet er at uddanne faguddannede og uddannede fagfolk til at imødekomme behovene i det nationale uddannelsessystem og det mexicanske samfund generelt.

Det tilbyder også andre videregående uddannelsestjenester såsom eksamensbeviser og læreropdateringskurser, forsker i uddannelsesmæssige spørgsmål og formidler den pædagogiske kultur, videnskab og landets forskellige kunstneriske og kulturelle udtryk.

I 1992 blev UPN-enheder uden for Mexico City ved instrukser fra den nationale aftale om modernisering af grundlæggende uddannelse, offentliggjort den 19. maj samme år i Federation of Official Federation (DOF), afhængige økonomisk og administrativt af regeringerne i respektive stater.

Imidlertid fortsætter den akademiske autonomi, der gør det muligt for præstegården og det akademiske råd, styrende organer, der er etableret i Ajusco-enheden, at styre forsyning, opdatering, innovation, oprettelse og design af akademiske, forsknings- og formidlingsprogrammer. og programmer fra UPN-enheder over hele landet og muliggør det akademiske forhold til de tre statslige pædagogiske universiteter i Chihuahua, Durango og Sinaloa.

UPN er den vigtigste offentlige institution i Mexico i uddannelse af specialiserede kadrer inden for uddannelsesområdet. UPN's akademiske plante i hele landet genererer viden, strategier og pædagogiske modeller til forståelse og transformation af uddannelse. Mottoet, der adskiller vores institution, er: UDDANNE TIL TRANSFORM.

Placeringer

  • Celaya

    Avenida Irrigación,144A, 38030, Celaya

    Spørgsmål