Keystone logo
National Pedagogical University

National Pedagogical University

National Pedagogical University

Introduktion

Det Naturvidenskabelige Fakultet er en akademisk enhed, der er knyttet til den akademiske præstestue bestående af afdelingerne for biologi, fysik, matematik, kemi og teknologi og CIDUP Computer Center.

Udviklingen af avanceret akademisk og administrativ ledelse på Det Naturvidenskabelige Fakultet er blevet muliggjort af det aktive og engagerede arbejde fra afdelingsledere, professorer, forskere, embedsmænd, entreprenører og studerende fra dets forskellige akademiske enheder under ledelse og akkompagnement af fakultetsrådet og dekanen.

Det vigtigste formål med Det Naturvidenskabelige Fakultet er at bidrage til styrkelsen af det akademiske samfund inden for fysik, kemi, biologi, matematik og teknologiuddannelse, som genererer viden gennem forskellige aktioner, der tager sigte på at løse problemerne og styrke udbuddet og udviklingen. programmer til uddannelse, forskning og social projektion tilpasset kulturelle og sociale sammenhænge, pædagogisk identitet, opbygning af viden og konsolidering af national og international karakter for at bidrage til kvalitetsuddannelse i akademiske programmer for bachelor-, kandidat- og efteruddannelse.

Placeringer

  • Bogotá

    Calle 72,#11-86, 110221, Bogotá

    Spørgsmål