Keystone logo
National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

Introduktion

HVORFOR NATIONAL TAIPEI Pædagogiske Universitet?

  • Toppe i grundskole og læreruddannelse: siden 1895, National Taipei Pædagogiske Universitet er vugge uddannelse elementære skolens lærere. c
  • Top internationale fakultet og forskere fra udlandet og Taiwan: dette program inviterer professorer indefra og National Taiwan University samt anerkendte forskere fra udenlandske universiteter.
  • Pioneer i reform undervisningen: ved Undervisningsministeriet betroet på projekter som Cooperative Learning, Innovation i engelsk undervisning, og Mobile Learning.
  • Professionel Practicum: NTUE prale af stærke bånd med mere end 100 skoler i Taiwan, herunder vores helt egen NTUE Experimental Elementary School. Denne stærke tilhørsforhold giver de afgørende hands-on muligheder for undervisning practicum.
  • Bedste Faciliteter: state-of-the art interaktive klasseværelser, case-baseret undervisning klasseværelser og renoverede sovesale, alle i hjertet af hovedstaden Taipei.

Centralt beliggende i Taipei

Vores campus er centralt beliggende i hovedstaden i Taiwan. Det er tæt på en metrostation og alle større faciliteter. On-campus kinesisk-Learning Center (modtaget tusindvis af studerende i de seneste 5 år) giver en bred vifte af kurser og ressourcer for ikke-indfødte studerende til at forbedre deres sprogfærdigheder. Alt i alt, vi er en af ​​de bedste studie destinationer for udenlandske studerende at forfølge grader i Taiwan.

Natue
Natue

Placeringer

  • Taipei

    No. 134, Sec. 2, Heping E. Rd., Da-an District, Taipei City 106, Taiwan(R.O.C), , Taipei

    Spørgsmål