Keystone logo
National University Arturo Jauretche (Universidad Nacional Arturo Jauretche)

National University Arturo Jauretche (Universidad Nacional Arturo Jauretche)

National University Arturo Jauretche (Universidad Nacional Arturo Jauretche)

Introduktion

UNAJ begynder at skrive de første linjer i sin historie den 29. december 2009, da Congress of the Argentine Nation bekendtgør lov 26.576 til oprettelse af Arturo Jauretche National University med base i Florencio Varela, provinsen Buenos Aires.

Siden da er der iværksat et sæt planlægnings-, organisations- og ledelsesaktioner for det nye uddannelsesforslag, der er udformet i det nationale projekt, der giver anledning til det, og som er baseret på demokratiske værdier, retten til uddannelse, tværfagligt arbejde og de engagerede forholdet til samfundet.

På anmodning om registreringsstart for det første skoleår 2011, i november, deltager præsident Cristina Fernández de Kirchner i den officielle lanceringsceremoni og udtaler, at ”UNAJ er en del af en sand indirekte sikkerhedspolitik, fordi uddannelse er det, der virkelig sikrer, at et samfund kan vokse mere og bedre og give alle lige muligheder ”. I januar 2011 blev bygningen af de tidligere YPF-laboratorier overført til UNAJ inden for rammerne af en retsakt, hvor præsidenten officielt underskriver det dokument, hvor National University of La Plata afstår den 9 hektar store ejendom og bygningen på Av. Calchaquí på 6200.

Det samlede antal tilmeldte i den første skolecyklus var 3046 nye deltagere. I 2015 tredoblet antallet af registreringer med hensyn til begyndelsen på universitetets aktiviteter i 2011, der i øjeblikket havde 10.700 almindelige studerende og 9.200 nye studerende i 2015.

Tilmeldtes geografiske oprindelse har ændret sig i løbet af de fire års akademiske aktiviteter. I 2011 svarede 78,4% af deltagerne til beboere i Florencio Varela -partiet. Imidlertid observeres det siden 2012, at universitetet har erhvervet en regional profil, der anerkender stigningen i repræsentationen af studerende, der bor i forskellige distrikter i de sydlige forstæder.

Placeringer

  • La Argentina

    Avenida Calchaquí,6200, B1888, La Argentina

    Spørgsmål