Keystone logo
National University of Rio Cuarto - Universidad Nacional De Río Cuarto - UNRC

National University of Rio Cuarto - Universidad Nacional De Río Cuarto - UNRC

National University of Rio Cuarto - Universidad Nacional De Río Cuarto - UNRC

Introduktion

National University of Río Cuarto er en offentligretlig enhed, en akademisk institution, et arbejdsmiljø, der integrerer det nationale system for offentlig uddannelse på højere niveau, og som bekræfter uddannelse som en stiltiende social ret for at garantere fuldt medborgerskab inden for rammerne af socialdemokrati.

National University of Río Cuarto er et område med videnskabelse og har det sociale ansvar for at fremme den maksimale egnethed for sine medlemmer gennem permanent træning.

Formålet med National University of Río Cuarto er at: opbygge viden og udvikle undervisnings- og læringsprocesser, udføre forskning, fremme universitetsudvidelse, fremme national kultur, producere varer og levere tjenester med en social projektion, yde de nødvendige og nyttige bidrag til behandle. af national befrielse og bidrage til løsningen af argentinske og latinamerikanske problemer.

Det blev oprettet den 1. maj 1971 ved dekret fra den nationale udøvende magt inden for et program for tilpasning af argentinsk universitetsuddannelse til udviklingsbehovene og som et svar på en stærk lokal og regional social bevægelse, der tillod den største kulturelle erobring af område.

Dens oprettelse var en transcendent milepæl, hvor alle sociale sektorer i det lokale og regionale samfund deltog med en sej indsats. Det repræsenterer et typisk eksempel på samfundsledelse, fordi det var en præstation for mænd og institutioner, der blev mobiliseret med klare mål og stor kollektiv modenhed, en kendsgerning, der har været kendetegnende for dets oprindelse.

Af denne grund er UNRC's potentiale uløseligt forbundet med dets samfund og region, på basis af hvilket det definerer dets dimensioner, ekspansionstakten, dets efterforskningsarbejde og dets evne til innovation til at bidrage til dets udvikling.

Universitetet udvikler sin handling inden for autonomi og autarki-ordningen, der er indrømmet i den nuværende lovgivning. Det har sit sæde og regering i byen Río Cuarto. De akademiske og administrative aktiviteter er centraliseret i de komfortable faciliteter på universitetscampus.

Placeringer

  • Río Cuarto

    Río Cuarto, Argentina

    Spørgsmål