Keystone logo
National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

National University Of Rosario (Universidad Nacional Del Rosario)

Introduktion

National University of Rosario blev oprettet i 1968 gennem lov 17.987. Dens grundlæggende struktur var en løsrivelse af Universidad Nacional del Litoral, hvorfra den tog sine første akademiske og administrative organer, som på det tidspunkt bestod af: fakulteterne Medicinsk Videnskab, Videnskab, Ingeniør og Arkitektur, Økonomiske Videnskaber, Filosofi, Jura og Politisk Videnskab, tandpleje, agrarvidenskab og hospitalskoler og gymnasier, der var afhængige af det, ud over Rosario's Higher Institute of Music.

Siden starten startede National University of Rosario et aktivt forhold til Rosario-samfundet, hvorfra det genererede hvert af de projekter, det lancerede, og som blev udtrykt i vedvarende vækst i henhold til regionens krav.

Dens nuværende struktur består af 12 fakulteter, 3 gymnasier og 1 center for tværfaglige studier. Det har et bygningsareal på 68.000 kvadratmeter, hvor et akademisk tilbud består af 171 postgraduate grader, 63 undergraduate grader, 15 tekniske kurser, 53 mellemliggende grader, 26 grader ved artikulation med det ikke-universitetets videregående uddannelsessystem og kandidatuddannelser.

I de senere år blev den virtuelle campus føjet til dette akademiske tilbud, hvorfra kurser tilbydes i fjerntilstand og ved hjælp af websupport som undervisningsmiljø.

Placeringer

  • Rosario

    Córdoba,1814, S2000, Rosario

    Spørgsmål