Keystone logo
National University of Singapore Master of Science i bygningsydelse og bæredygtighed
National University of Singapore

Master of Science i bygningsydelse og bæredygtighed

Singapore, Singapore

12 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

SGD 42.056

På campus

Introduktion

Mål og mål

Master of Science (Building Performance and Sustainability) -programmet er et tværfagligt uddannelsesprogram. Formålet med programmet er at tilbyde kandidater fra forskellige discipliner, der beskæftiger sig med design, konstruktion, idriftsættelse, drift og vedligeholdelse af byggesystemer og -tjenester, en mulighed for at tilegne sig viden og praksis inden for det brede område af bygningsydelse og bæredygtighed.

Denne viden er afgørende for dem, der er involveret i sådanne aktiviteter i det 21. århundrede, der konfronterer menneskeheden med irreversible virkninger af klimaændringer og potentielt negative konsekvenser nu og i fremtiden. Dette globale fænomen nødvendiggør et paradigmeskift mod at skabe bygninger, der ikke kun er behagelige og sunde for beboerne, men også er bæredygtige. Mens Master of Science (Building Performance and Sustainability) -programmet er fast forankret i udfordringerne og problemerne i byggesektoren, der står over for i den hurtigt udviklende urbanisering af byer i verdens tropiske bælte, der kan påvirke mere end 2 mia. mennesker, behandler den også lignende grundlæggende spørgsmål relateret til andre klimaer og kulturer andre steder i verden.

Adgangskrav

 • Mindst en bachelorgrad med hæder i en relevant disciplin, gerne med relevant praktisk erfaring eller en bachelorgrad med mindst tre års relevant erfaring;
 • En god TOEFL -score (580) eller tilsvarende kræves af ansøgere, hvis bachelorundervisning ikke er på engelsk

Programstruktur

Master of Science (Building Performance and Sustainability) er et tværfagligt uddannelsesprogram, der kan gennemføres på 1 år på fuld tid eller om 2 år på deltid.

Væsentlige moduler

 • BPS5111 Integreret bygningsdesign
 • BPS5112 Green Building Integration and Evaluation Studio

Foreskrevne valgmoduler

 • BPS5221 Mikroklima -design
 • BPS5222 Indendørs miljøkvalitet
 • BPS5223 Building Energy Performance - Passive Systems
 • BPS5224 Building Energy Performance - Aktive systemer
 • BPS5225 Bygningsenergi Audit og ydelsesmåling og verifikation
 • BPS5226 Smarte bygninger og faciliteter
 • BPS5227 Vedligeholdelse og forvaltning af grønne faciliteter
 • BPS5228 Avancerede byggematerialer og strukturer
 • BPS5229 Data Science for det byggede miljø

Ubegrænsede moduler

 • Enhver TO godkendte moduler på kandidatniveau eller BPS5000-afhandling (valgfrit)

Gradueringskrav

En vellykket gennemførelse af programmet kræver, at en kandidat består 40 modulopgaver omfattende 9 moduler på kandidatniveau; eller 7 kandidatniveau-moduler og afslut en afhandling. Dette inkluderer et 8 MC studiemodul. Kravene til Prescription Elective (PE) -moduler kan opfyldes ved at vælge et eller flere moduler fra listen over PE -moduler i programmet Master of Science (Building Performance and Sustainability). Der er også en bestemmelse om at læse op til maksimalt to ubegrænsede valgfrie (UE) moduler. Gradueringskravene på 40 modulære kreditter (MC) skal udføres inden for en maksimal periode på 4 semestre for fuldtidsansatte kandidater og 6 semestre for deltidskandidater og med et minimum kumulativt gennemsnitligt point (CAP) på 3.

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål