Keystone logo
National University of the Northeast (Universidad Nacional del Nordeste)

National University of the Northeast (Universidad Nacional del Nordeste)

National University of the Northeast (Universidad Nacional del Nordeste)

Introduktion

Mellem 1920 og 1955 blev universitetets liv i det nordøstlige konstitueret af driften af fakulteter, karrierer og institutter oprettet af og underordnet de nationale universiteter i Litoral og Tucumán.

Blandt de fakulteter, der bestod af, var UNL fakultetet for landbrug, husdyr og beslægtede industrier med base i byen Corrientes. Der opstod der som et initiativ fra en gruppe professorer og som svar på miljøets behov National Institute of Teachers, hvis drift blev godkendt af rektoratet ved National University of the Litoral den 6. juni 1951.

Den 30. april 1951 blev resolution nr. 262 udstedt på Universidad Nacional del Litoral, som bemyndigede fakultetet for økonomisk, kommerciel og politisk videnskab til at skabe en by i første år af Resistencia i Public Accountant og Expert-uddannelsen. . Splitter. Det opstod som svar på anmodningen, som guvernøren for det nationale territorium i Chaco - efter bekymring fra den daværende direktør for National School of Commerce of Resistencia - rejste sig til ministeriet for nationens uddannelse.

School of Medicine blev oprettet i Corrientes den 5. marts 1953 ved resolution nr. 79 fra rektoratet ved National University of the Litoral, en folkeafstemning fra University Council, som blev bekræftet ved resolution nr. 234 af 24. marts i samme år som afhængig af fakultetet for medicinsk videnskab, farmaci og Ramos Menores fra det førnævnte universitet.

I 1937 blev det på initiativ af rektor ved National University of Tucumán besluttet at oprette et hus i dette hus dedikeret til undersøgelse af forskellige aspekter af virkeligheden i den nordlige region af landet, herunder sundhed. Det organ, der blev oprettet den 6. november 1937, blev kaldt Regional Research Department og omfattede seks agenturer med lignende formål, hvoraf den ene var Institute of Regional Medicine, oprettet ved resolution nr. 315/73 af 7. december 1937. I 1954 , blev det løst ved resolution nr. 1221/226/954, overførslen af hovedkvarteret for Institut for Regional Medicin til byen Resistencia.

Den 2. april 1955 blev Law School oprettet, afhængig af fakultetet for juridiske og sociale videnskaber ved Universidad Nacional del Litoral, der opererer i byen Corrientes.

Placeringer

 • 868

  25 de Mayo,868, W3400, 868

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål