Keystone logo
Nazarbayev University

Nazarbayev University

Nazarbayev University

Introduktion

Beliggende i Astana, Kasakhstan, i Centralasien, er Nazarbayev University et forskningsuniversitet med voksende international berømmelse, der kombinerer uddannelse og innovation på et topmoderne campus fra det 21. århundrede. Nazarbayev University er hurtigt blevet kendt over hele verden for sit engagement i at blive en førsteklasses forskningsfacilitet. NU-forskere udfører forskning på en række forskellige områder og bringer de mest ambitiøse projekter ud i livet. Forskningen støttes af interne og eksterne midler hvert år og udføres i moderne laboratorier.

Engelsk er undervisnings- og forskningssproget på Nazarbayev University , og optagelses- og progressionssystemer er fuldstændigt meritbaserede.

NU har udgivet langt over 5300 værker inden for en række forskellige studieområder, herunder 1.100 publikationer af studerende, både individuelle og medforfattede; et netværk af over 270 forsknings- og undervisningslaboratorier; indsendelse af 164 patentansøgninger; vellykket forhandling og underskrivelse af 6 licensaftaler; og erhvervelse af 106 patenter.

For at lære mere om Nazarbayev University 's engagement i sin forskning og blive en del af teamet, skal du sørge for at tjekke NU-optagelsesprocessen og gennemgå de forskellige meritbaserede finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for potentielle studerende.

133758_133722_IMG_50861.jpg

Universitetsområde

NU er et moderne forskningsuniversitetscampus, der henvender sig til en behagelig livsstil blandt beboerne. Opholdsområder er tilgængelige for alt fra solo til gruppeophold. En række spisesteder findes rundt omkring på campus til kulinarisk udforskning, mens sikkerhed og sikkerhed er garanteret gennem adgangskontrolkort, der begrænser adgangen til alle campusfaciliteter.

Vores avancerede sportskompleks muliggør en aktiv livsstil, uanset hvilke sportsgrene og aktiviteter du nyder. Regulerede udendørs sportsbaner i verdensklasse er det perfekte sted for holdbaserede, intramurale konkurrencer.

Der er noget for alles opdagelse på NU-campus.

133759_133724_IMG_47202.jpg

Livet på NU

Studerende, personale og fakultet, der vælger at bo på NU, opdager Kasakhstan og nyder alle hjemmets bekvemmeligheder. Komfortable boliger er parret med førsteklasses tjenester til mad, shopping, pleje og andre personlige behov. Mange tjenester (inklusive vores lægekontor) er åbne døgnet rundt til at betjene når som helst på dagen eller natten.

Både studerende og fakultet elsker at bo på NU.

133760_133723_IMG_4485.jpg

Internationalt samarbejde

Modellen for den strategiske udvikling af Nazarbayev University er primært baseret på et partnerskab med de øverste placeringer i verden. Hver af universitetets skoler og forskningscentre er udviklet i samarbejde med de førende universiteter og forskningsinstitutioner.

NU er rettet mod at fremme universitetsdækkende internationalisering via internationalt samarbejde og partnerskaber, positionering af universitetet i den globale videregående uddannelsesarena og international studerende, fakulteter og personalestøtte.

Strategiske akademiske og forskningspartnere fra Nazarbayev University

Strategiske partnere, der har bidraget til udviklingen af NU:

 • University of Warwick (UK) - partner til Nazarbayev University Foundation-årsprogrammet mellem 2015 og 2016.
 • University College London (UK) - partner for Nazarbayev University School of Engineering and Digital Sciences og University Preparatory Certificate Program mellem 2010 og 2015.

Campus funktioner

.

  Ranglister

  501–600. World University Rankings 2024 (The Times Higher Education World University Rankings 2024)

  Akkrediteringer

  AMBA-akkrediteret

  Studenterklæringer

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Astana

   Qabanbay Batyr Avenue, 53, 010000, Astana

   Spørgsmål