Keystone logo
Nebraska Wesleyan University

Nebraska Wesleyan University

Nebraska Wesleyan University

Introduktion

Nebraska Wesleyan blev grundlagt af Nebraska Methodists og opretholder aktivt sit forhold til The United Methodist Church. Universitetet afspejler den jødisk-kristne tradition i dets bestræbelser på at integrere spørgsmål om mening og værdi med stræben efter læring og forståelse.

Universitetet er forpligtet til den fremragende akademiske bestræbelse og læring som en livslang proces. Læreplanerne og programmerne er designet til at hjælpe de studerende med at få og udvide viden og færdigheder, med at udvikle deres kompetence inden for rationel tænkning og kommunikation, i at udvide deres perspektiver på menneskehed og kultur og i at forbedre deres åndelige, fysiske, følelsesmæssige og æstetiske ressourcer.

Nebraska Wesleyan agter, at dets studerende udvikler en følelse af individuel værdi og bliver nyttige og tjener medlemmer af det menneskelige samfund.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Lincoln

    Saint Paul Avenue,5000, 68504, Lincoln

    Spørgsmål