Keystone logo
Next Education Group MA International Relations - London Metropolitan University, UK
Next Education Group

MA International Relations - London Metropolitan University, UK

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 5.445

Blandet

Introduktion

MA i International Relations-programmet ved London Metropolitan University, Storbritannien, giver de studerende en omfattende forståelse af de mangefacetterede aspekter af globale anliggender, hvilket fremmer dybere forståelse, bredere bevidsthed og praktisk anvendelighed. Gennem studiet af forskellige emner, analyse af casestudier og deltagelse i forskning får eleverne den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at navigere og trives i vores hurtigt globaliserende verden.

Hvad sker der?

Den nuværende verden forvandles hurtigt til en verden, hvor alle nationer er mere indbyrdes forbundne og indbyrdes afhængige end nogensinde på grund af teknologiske fremskridt og forskelligartet international handel. Dette har ført til skabelsen af flere problemer i det globale samfund end nogensinde før. Flere og flere fagfolk, der beskæftiger sig med forskellige aspekter af denne sammenkobling, kræver en dyb forståelse af nutidens globale politiske udfordringer. At studere international sikkerhed, jura og politik har aldrig været mere vigtigt.

Dette kursus søger at tilbyde et afrundet syn på udviklingen og driften af det internationale system, der omfatter de sammenkoblede verdener af international politik, jura og økonomi. Du vil lære om relationsteori, international politik og udvikling af stater, international ret og juridiske institutioner samt sikkerhedsstudier. Denne MA vil give dig mulighed for at kombinere din forståelse af kernemodulerne i tværfaglig forskning - en bredere og mere inkluderende ramme for forståelse af internationale relationer og en, der svarer tættere til den indbyrdes forbundne sammenhæng i den virkelige verden.

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål