Keystone logo
Next Education Group MSc Aviation Management i den digitale tidsalder
Next Education Group

MSc Aviation Management i den digitale tidsalder

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 6.350

Blandet

Introduktion

Naviger i den nye digitale æra med vores innovative kandidatuddannelse, der fokuserer på e-handel og e-strategi i luftfartsledelse. Få ekspertise inden for avancerede luftfartssystemer og -teknologier, der dækker strategi, passagerhåndtering, drift, marketing, kabinepersonalestyring, indkøb og IT. Vores læseplan er designet til forskellige ledelsesroller inden for civil luftfart og sikrer, at du er et skridt foran i branchen. Studer det samme program, der tilbydes af London Met University, og skub din luftfartskarriere fremad.

Hvad sker der?

2020'erne er det digitale årti, og tingene ændrer sig superhurtigt! Eksperter forudser, at den globale luftfartsindustri vil fordobles i størrelse og gennemgå en digital transformation.

Er du klar til denne forandring?

I løbet af de næste par år kan du blive kaldt til at påtage dig en ny rolle, flytte til et andet land eller blot blive bedt om at transformere driften digitalt. Mens generelle kvalifikationer som MBA'er fungerede tidligere, vil du få et forspring med en specialiseret master i luftfartsledelse i det nye digitale årti.

Denne innovative kandidatuddannelse fokuserer på e-handel og e-strategi til styring af luftfartsindustrien i det nye digitale årti. Du vil lære om alle de nye systemer og teknologier inden for luftfart, hvilket sikrer, at du har den mest opdaterede viden inden for luftfartsstyring inden for områder som strategi og planlægning, passagerhåndtering, flyselskabsdrift, salg og marketing, kabinepersonalestyring, indkøb , IT osv.

Læseplanen er designet til at hjælpe dig med at etablere en karriere i forskellige lederstillinger inden for civil luftfart, så du med denne grad vil være et skridt foran i branchen. Du vil studere det samme program, der tilbydes af universitetet i London.

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål