Keystone logo
Next Education Group MSc Business Psychology - London Metropolitan University, Storbritannien
Next Education Group

MSc Business Psychology - London Metropolitan University, Storbritannien

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 4.950

Blandet

Introduktion

I en tid med hurtige forandringer og disruptioner skal organisationer innovere hurtigt, hvilket nødvendiggør en transformation i strukturen. Den centrale udfordring ligger i at forberede og vejlede individer gennem forandring. MSc Business Psychology - London Metropolitan University, UK ved London Metropolitan University dyrker unikt transformationsspecialister, højt værdsat globalt. Udforsk denne vej til at mestre at påvirke mennesker og lede organisatoriske forandringer.

Hvad sker der?

Moderne erhvervsorganisationer over hele verden har erkendt, at færdigheder inden for forretningspsykologi er fundamentale, ikke kun for erhvervspsykologer, men også for en række forretningsfolk, herunder marketingfolk, menneskelige ressourcer, organisatoriske kommunikationsprofessionelle og organisatoriske konsulenter. Med pandemien, der forstyrrede driften af alle slags organisationer over hele kloden, blev de fleste organisationer desuden tvunget til at vedtage digitale strategier for at sikre deres overlevelse.

Med denne digitalisering af arbejdspladser, der sker i et hidtil uset tempo, har mange eksperter erkendt, at fokus på menneskelige aspekter på arbejdspladser skal øges i samme takt for at sikre medarbejdernes mentale velvære. Derfor er forretnings-/organisationspsykologi i øjeblikket et af de hurtigst voksende erhverv rundt om i verden.

MSc Business Psychology vil give dig mulighed for at være en kompetent leder i denne udfordrende æra af erhvervslivet, hvad enten det er inden for marketing, menneskelige ressourcer, uddannelse, udvikling eller enhver anden beskæftigelsessektor. Dette kursus afspejler det stigende markedsbehov for fagfolk, der kan anvende teorier om psykologi i forretningssammenhænge og er åbent for alle personer, der ønsker at opnå viden og færdigheder inden for psykologi i alle forretningsmiljøer, herunder ledelse, forandringsledelse, træning, forbrugeranalyse og reklame. Fokus for dette program er anvendelsen af psykologiske principper, og sættet af moduler er designet til at fremme færdigheder og viden i styring af menneskelig adfærd og velvære i forretningsmæssige og organisatoriske sammenhænge.

Tilgangen til dette kursus har en karakteristisk praktisk vægt, der forbereder dig til at anvende viden om psykologisk teori og beviser til at løse problemer i den virkelige verden og forbedre virksomhedens ydeevne på en række områder.

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål