Keystone logo
Next Education Group MSc Fashion, Apparel and Luxury Management
Next Education Group

MSc Fashion, Apparel and Luxury Management

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 4.950

Blandet

Introduktion

MSc in Fashion, Apparel, and Luxury Management-programmet blev designet i London, et af de førende modehubs i verden for at levere de væsentlige færdigheder til beklædningsindustriens fagfolk. Mens de fleste beklædningsvirksomheder fokuserer på én del af værdikæden, giver forståelsen af branchen 'end-to-end' et komplet billede af, hvordan industrien ændrer sig. Dette kursus indeholder moduler, der vil hjælpe dig med at forstå mode-, tøj- og luksusmarkeder for at tænke anderledes i tider med forandring. Uanset hvor du arbejder, kan du nu få licensen til at praktisere som beklædningsspecialist og supplere din erfaring med denne næste generations kvalifikation.

Hvad sker der?

I den moderne æra er mode vokset langt ud over, hvad du har på; Alt, hvad du køber i dag fra en øretelefon til en kedel til en bil, har et aspekt af mode indlejret i sig. Nutidens forbruger køber ikke en kedel, der bare kan koge vand, de leder efter en kedel, der passer til deres køkken. I alle kategorier af produkter og tjenester er der et 'premiumsegment', der opstår drevet af sofistikering, velstand og efterspørgsel efter luksus. Denne premium-kategori henvender sig til et raffineret, sofistikeret og velhavende publikum, der efterspørger en stil af produkter og tjenester, der er væsentligt anderledes end almindelige tilbud. Kravet om virksomhedstalent til at styre denne voksende sektor er steget hurtigt i de seneste år, og det forventes at blive ved med at stige.

MSc i mode-, tøj- og luksusledelse giver dig mulighed for at opnå en konkurrencefordel i at lede den hastigt udviklende modesektor over generelle kvalifikationer såsom en MBA.

MSc Fashion, Apparel, and Luxury Management er designet til at inkorporere moderne ledelsesstrategier med direkte input fra modeindustrien for at skabe den næste generation af mode-, luksus- og livsstilsprofessionelle til at lede denne hurtigt voksende sektor. Du vil få mulighed for at få nøglefærdigheder og viden om livsstilsledelse på mange områder og udvikle forskningskompetencer gennem et forskningsprojekt. I løbet af dette program vil du lære moderne emner inden for mode- og luksussegmentet såsom prædiktiv analyse, innovation, designtænkning, forbrugeranalyse, modemarkedsføring og digitale trends inden for mode, mens du bevarer et stærkt fokus på kreativ problemløsning og nuværende praksis.

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål