Keystone logo
Next Education Group MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, Storbritannien
Next Education Group

MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, Storbritannien

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 5.445

Blandet

Introduktion

Katapult din karriere inden for international finansiering med vores program, der stammer fra Londons finansielle hjerte. Dette MSc International Banking and Finance - London Metropolitan University, UK-kursus er designet til at imødekomme det internationale finansielle samfunds behov og forbedre karrieremulighederne internationalt. Fordyb dig i den globale bank- og finanssektor. Udforsk globale finansielle systemer, risikostyring og overholdelse af lovgivning. Få ekspertisen til at udmærke sig inden for international finansiering.

Hvad sker der?

2020'erne er det digitale årti, og tingene ændrer sig superhurtigt! Eksperter forudser, at banksektoren vil blive forstyrret og ændre sig eksponentielt i de kommende år.

Er du klar til denne forandring?

Banklandskabet ændrer sig hurtigt med den digitale disruption. Fremtiden for bankvirksomhed kan være helt anderledes end den, vi kender i dag. Oplær dig selv med en branchespecifik kvalifikation fra centrum for global bankvirksomhed, London, som vil nulstille dig til at trives med de skiftende tider.

Dette kursus er designet til at imødekomme det internationale finansielle samfunds behov og forbedre deres karrieremuligheder inden for eller uden for deres arbejdsplads. Med oprindelse fra City of London vil du opleve det globale miljø i bank- og finanssektoren i dette kursus. Du vil blive uddannet til at bruge Bloomberg og blive en del af den globale elite af finansielle fagfolk, der bruger platformen til kommercielle og investeringsbanker, international virksomhedsfinansiering, finansielle derivater og risikostyring samt finansiel regulering og compliance. Du vil studere det samme program, der tilbydes på universitetet i London, uanset hvor du bor.

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål