Keystone logo
Next Education Group MSc International Events, Leisure and Tourism Management - London Metropolitan University, Storbritannien
Next Education Group

MSc International Events, Leisure and Tourism Management - London Metropolitan University, Storbritannien

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 5.445

Blandet

Introduktion

Løft din karriere inden for begivenheder, fritid og turisme verden over med vores omhyggeligt udformede kursus. Det stammer fra London, designet af industriens praktikere og akademikere, og giver stærke akademiske og professionelle færdigheder. Fra marketingledelse til økonomisk beslutningstagning, ledelse og udvikling af mennesker, projektledelse; MSc International Events, Leisure and Tourism Management - London Metropolitan University, UK dækker det hele. Forbered dig på lederroller inden for disse sektorer. Få dybdegående viden og frigør forskellige karrieremuligheder.

Hvad sker der?

Mellem 2020 og 30 forventes de globale begivenheder, fritids- og turismesektorer at fordobles i størrelse. Internationalt anslås det, at der vil blive skabt omkring 75 millioner nye job i disse sektorer.

Er du klar til denne forandring?

I de næste par år kan du blive kaldt til at påtage dig en ny rolle, flytte til et andet land eller blot blive bedt om at udvide din nuværende forretning. Mens generelle kvalifikationer såsom MBA'er arbejdede tidligere, vil du få en fordel med en specialiseret master i begivenheder, fritid og turisme.

Dette kursus er designet til at give stærke akademiske og professionelle færdigheder, der vil hjælpe dig til at blive førende inden for begivenheder, fritids- og turismesektorer overalt i verden. Dette kursus, der stammer fra City of London, er designet af både branchefolk og akademikere for at udvikle bredere færdigheder, der vil gøre dig i stand til at lykkes i den generelle ledelse af begivenheder, fritids- og turismesektorer.

Denne kombination af begivenheder, fritids- og turismefag vil give dig dybdegående viden og gøre dig i stand til at have brede karrieremuligheder. Du vil studere det samme program, der tilbydes på universitetet i London, uanset hvor du bor.

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål