Keystone logo
NEOMA Business School

NEOMA Business School

NEOMA Business School

Introduktion

Vi uddanner studerende, ledere og iværksættere og skaber viden, der kan forme fremtidens erhvervsliv og samfund i en global, bæredygtig og forbundet verden.

I en tid med kunstig intelligens fremmer vi den menneskelige intelligens.

Skolen tilbyder en omfattende portefølje af programmer på sine campusser i Reims, Rouen og Paris samt på sit virtuelle campus, fra bachelor- og masteruddannelser i ledelse til Executive Education.

Fakultetet omfatter mere end 195 faste professorer og forskningsprofessorer, hvoraf 73 % har en international profil. NEOMA Business School har mere end 72.000 kandidater i 127 lande.

Skolen, som ledes af Michel-Edouard Leclerc, har fået status som konsulær højere læreanstalt (EØSU). Dekanen er Delphine Manceau.

Vores brand-manifest

Hos NEOMA Business Schoolved vi én ting med sikkerhed:

 • I en verden i konstant forandring skal uddannelse åbne op for nye Pathways.
  Derfor udfordrer vi de traditionelle uddannelsesmodeller med hensyn til undervisningsindhold for at udruste vores studerende til at spille en aktiv rolle i transformationen af virksomheder og dagens samfund og give dem de færdigheder, de har brug for til at udøve morgendagens erhverv.
 • I en tid med kunstig intelligens tror vi også på menneskelig intelligens.
 • I en tid med individualisme fremmer vi empati og samarbejde.
 • I en tid med globalisering tror vi på, at det unikke kommer fra en persons karakter, værdier, engagementer og passioner.
  Fordi det at have en passion betyder at have en retning, og fordi vi selv er passionerede, vejleder vi vores studerende og opfordrer dem til at innovere, eksperimentere og tage initiativ. Vi ønsker, at de skal finde sig selv, finde den bedste Pathway vej til deres egen tilfredsstillelse og udvikle færdigheder frem for blot at lære teknikker. Vi opmuntrer dem til at stræbe efter det bedre, til at lede samfundets forandring og til at tage enhver udfordring op, både i Frankrig og rundt om i verden.

Det er sådan, NEOMA Business School uddanner passionerede mennesker, inspirerede og inspirerende økonomiske aktører, som længes efter mening og er fuldt ud i stand til at bygge morgendagens samfund: morgendagens arkitekter.

Velkommen til NEOMA Business School

Vær passioneret. Form fremtiden

En innovativ og global handelsskole

Vores ambition

er at være en innovativ og global handelsskole, der gør en indflydelse gennem undervisning og forskning af høj kvalitet og opbygger en ansvarlig, fleksibel og fremtidsorienteret tankegang.

Fordi vi brænder for udfordringerne inden for videregående uddannelser, erhvervslivet og samfundet, inspirerer vi studerende, fakultetet og erhvervsledere til at stille spørgsmål, eksperimentere og innovere.

3 strategiske prioriteter

 • Fokus på uddannelsesinnovation: ved at foregribe transformationer og nye læringsmetoder med en erfaringsbaseret og digital dimension som kernen i dette projekt.
 • Genopfinde den internationale oplevelse: Vores globale netværk af fremragende universiteter bidrager til at forbedre den studerendes udvekslingsoplevelse, som altid er mere meningsfuld, når den foregår i udlandet.
 • Anvendelse af 360° ekspertise: ved at udvikle synergier mellem de forskellige aktiviteter (programmer, forskning, Executive Education og forretning) gennem oprettelse af ekspertiseområder, der har til formål at holde tæt kontakt med spørgsmål vedrørende virksomhedstransformation.

Værdier

Åbenhed, innovation, respekt & Excellence

I et miljø i konstant forandring styres NEOMA Business School i sine daglige aktiviteter af fire nøgleværdier: Åbenhed, innovation, respekt og ekspertise. Det er de kerneværdier, som skolen ønsker at dele med sine elever, kandidater og mere generelt med de fællesskaber, der blomstrer i skolens omgivelser.

 • Åbenhed over for andre vækker nysgerrighed, tilpasningsevne og kritisk tænkning i en verden i konstant forandring.
 • Innovation har til formål at udvikle en iværksættertankegang og fremme kreativitet, smidighed og risikovillighed.
 • Respekt, der kombinerer etik, åbenhed og tolerance, har til formål at fremme mangfoldighed og skabe dialog. Det indebærer ansvarsfølelse.
 • Ekspertise som en køreplan: NEOMA stræber hver dag efter at overgå sig selv i alt, hvad det gør.
177002_our-identity-EN.jpg

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Paris

  Rue Vandrezanne,6, 75013, Paris

  • Reims

   Rue Pierre Taittinger,59, 51100, Reims

   • Reims

    Avenue d'Epernay,120, 51100, Reims

    • Rouen

     1 Rue du Maréchal Juin, 76130, Rouen

     Spørgsmål