Keystone logo
New Design University Privatuniversität GmbH MASTERKURSUS, Fuldtidsindendørsdesign & VISUEL KOMMUNIKATION
New Design University Privatuniversität GmbH

MASTERKURSUS, Fuldtidsindendørsdesign & VISUEL KOMMUNIKATION

Saint Pölten, Østrig

Request duration

German

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

MENNESKER, RUM OG MENING

Kandidatuddannelsen kombinerer arkitektoniske løsninger med grafisk design. Det giver de studerende en unik mulighed for at uddybe deres kompetencer inden for deres eget fagområde og samtidig få værdifuld indsigt i det andet felt. Der lægges særlig vægt på gennemførelsen af reelle projekter og den intensive kontakt med erhvervslivet, for på den bedst mulige måde at forberede de studerende på deres professionelle karriere. Som følge heraf træner kurset tværfaglige, ud af boksen tænkende designere, der kan anvende deres ekspertise på en række forskellige områder.

Kandidatuddannelsen er åben for kandidater med en bachelorgrad i boligindretning, arkitektur eller grafisk og informationsdesign. Ansøgere med en baggrund inden for beslægtede discipliner såsom landskabsarkitektur og lysdesign er også velkomne.

FORBINDELSEN

Sammenhængen mellem boligindretning og visuel kommunikation er måske ikke altid indlysende, men den er allestedsnærværende. Enhver udstilling kræver et rumligt koncept (indretning) og et orienteringssystem samt vægbogstaver, tilhørende publikationer og passende reklamemateriale (grafisk og informationsdesign). Disse elementer suppleres i stigende grad af interaktive eller tidsbaserede medier (film, video, for nylig også virtual reality): veltilrettelagt og gennemtænkt visuel kommunikation bliver stadig vigtigere. Et andet eksempel: forestil dig flagskibsbutikken for en berømt teknologivirksomhed. Branding og Corporate Design er af afgørende betydning og omfatter designet af interiøret; samtidig er psykologiske aspekter såsom besøgende og forbrugeradfærd afgørende ved planlægning og udformning af sådanne lokaler.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master i boligindretning
    • Barcelona, Spanien
  • Máster Oficial en Diseño de Interiores Experiencial
    • Barcelona, Spanien
  • Kandidatgrad i interiørdesign
    • Valencia, Spanien