Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New Jersey City University

New Jersey City University

New Jersey City University

Introduktion

New Jersey City University giver en forskelligartet gruppe af elever en fremragende uddannelse.

Universitetet er forpligtet til at forbedre det uddannelsesmæssige, intellektuelle, kulturelle, socioøkonomiske og fysiske miljø i den omkringliggende byregion og videre. NJCU blev grundlagt i 1927 som en træningsskole for lærere og er i dag blandt de mest omfattende universiteter i staten. Beliggende i Jersey City, New Jersey, en af de mest forskelligartede byer i landet, og kun få minutter fra New York City, tilbyder NJCU's College of Arts and Sciences, Education, Professional Studies og School of Business 47 bacheloruddannelser og 30 kandidater programmer, herunder nye og tværfaglige områder.

NJCU-studerende deltager i strenge anvendte læringsoplevelser, der inkluderer muligheder for at studere i udlandet og praktikophold i samarbejdsuddannelse. NJCU driver to yderligere campus-steder - NJCU School of Business på Harborside Plaza 2 i Jersey Citys finansielle distrikt og NJCU på Brookdale i Wall Township i Monmouth County. Derudover åbner NJCU snart et campussted i Fort Monmouth, New Jersey.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg
Fox / pexels

Hvorfor NJCU?

Gå ind for at lære, afslut for at tjene

Din arv er vores passion.

 • Mest overkommelige institution i staten New Jersey
 • Beliggende i den mest forskelligartede by i landet og få minutter væk fra den største (New York City)
 • Top 10 "Bedste byer for nyere college-klassetrin"
 • Lille klassestørrelse, store forbindelser
 • Udfordrende og berømte uddannelser
 • Levende studerendes liv

Mission statement

New Jersey City University (NJCU) giver en forskelligartet befolkning en fremragende uddannelse. Universitetet er forpligtet til at forbedre det uddannelsesmæssige, intellektuelle, kulturelle, socioøkonomiske og fysiske miljø i den omkringliggende byregion og videre.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg
Jopwell / pexels

NJCU's historie

Mens New Jersey City University gennem hele sin historie har holdt fast ved sine grundlæggende principper om adgang og ekspertise, er det vokset og udviklet sig gennem årene til at blive institutionen for den store mulighed, som det er i dag.

Chartered i 1927, hvad der nu er New Jersey City University åbnede i 1929 som New Jersey State Normal School i Jersey City. Det blev omdøbt til New Jersey State Teachers College i Jersey City i 1935 og Jersey City State College i 1958, inden det vedtog sin nuværende status og navn i 1998.

Grader og discipliner udvikler sig

NJCU begyndte sin historie som landets eneste læreruddannelse med et treårigt program. I en enkelt bygning beliggende på 10 hektar langs den daværende Hudson Boulevard lærte den 330 kvinder og en mand, hvoraf de fleste var beboere i Hudson County. I 1958 fik skolen tilladelse til at tildele Bachelor of Arts-graden, og en MA i uddannelse blev tilføjet det følgende år. I 1962 blev det en af de få colleges i USA med en demonstrationsskole med specialundervisning, da den begyndte at administrere A. Harry Moore School, som den officielt fusionerede med i 1963. I 1968 udviklede Jersey City State College en liberal kunstprogram.

I 1998 godkendte New Jersey Commission on Higher Education skolens anmodning om universitetsstatus og en ændring af navnet til New Jersey City University , og institutionen blev omstruktureret til at omfatte:

 • College of Arts and Sciences, dedikeret som William J. Maxwell College of Arts and Sciences i 2006 til ære for alumnen 1958, emerituspræsident og fremtrædende serviceprofessor i historie og uddannelse
 • College of Education, dedikeret i 2007 som Deborah Cannon Partridge Wolfe College of Education til ære for 1937 alumna, lærer, teolog og humanitær
 • College of Professional Studies

Forbedrede miljøer

Siden grundlæggelsen har institutionen, der nu er kendt som NJCU, konsekvent hævet de studerendes oplevelse med tilføjelsen af avancerede campusfaciliteter, herunder:

 • Dens første sovesal, Vodra Hall (1963)
 • Forrest A. Irwin Library (1968), der blev indviet som kongresmedlem Frank J. Guarini Library i 2000
 • Student Union Building (1976), dedikeret som Michael B. Gilligan Student Union Building i 1985
 • Atletik- og fitnesscentret (1994), dedikeret i 2005 som John J. Moore Atletik- og fitnesscenter til ære for 1956-alumnen og formanden for bestyrelsen for 1989-2005
 • En ny to-etagers Visual Arts-bygning med en skulpturhave med et værk af den internationalt anerkendte kunstner Maya Lin (2003)
 • Michael Graves-designet George Karnoutsos Arts and Sciences Hall, opkaldt til ære for alumnen 1955 og pensioneret professor i filosofi, der donerede $ 2,5 millioner til universitetet (2006)

Med hvert trin i sin store historie har NJCU udviklet sig fra en skole for beboere i området til en, der byder studerende fra hele New Jersey og USA og fra lande rundt om i verden velkommen. Da NJCU-samfundet er vokset rigt forskelligt, har mulighederne for indstillinger ud over campus, som nu inkluderer 27 bygninger over 51,46 hektar, også.

I 2002 lancerede NJCU og Brookdale Community College i Wall, New Jersey et "Communiversity" -partnerskab for at tilbyde bachelor- og kandidatuddannelsesprogrammer for beboere i det centrale og sydlige New Jersey, og i 2007 åbnede NJCU sin Harbourside-facilitet for kandidatvirksomhed programmer i Jersey Citys finansdistrikt ved havnefronten.

I september 2015 åbnede NJCU School of Business, en avanceret, specialdesignet facilitet på Harborside Plaza 2 direkte ved havnefronten ved siden af Exchange Place PATH-stationen og skridt væk fra letbanestationen på Hudson Gade. Den to-etagers facilitet har 18 instruktionsrum, to datavidenskabelige centre, et simuleret handelsgulv, et auditorium, kontorer, studieområder, en studenterlounge og et stort konferencecenter ved havnefronten med en fantastisk udsigt over Lower Manhattan.

Mens NJCU-samfundet værdsætter vores delte historie, er det bare en del af vores historie. Vi inviterer dig til at besøge og opleve vores livlige atmosfære, udforske vores mange fremragende akademiske programmer, møde vores fremragende folk. Vi er stolte af vores historie, men vi er endnu mere begejstrede for, hvad fremtiden bringer. Vi håber, at du vil deltage i de kommende kapitler.

141895_pexels-photo-1438072.jpeg

Vær i centrum for det hele i Jersey City

Downtown Jersey City

Downtown Jersey City er hjemsted for "Wall Street West", et blomstrende finansdistrikt og stedet for det nye 70.000 kvadratmeter store NJCU School of Business i Harborside. Centrumsområdet byder på uendelige muligheder for praktikophold og job og er fyldt med gallerier, teatre, restauranter og detailbutikker.

Opdag skjulte skatte

Som statens næststørste by har Jersey City meget at tilbyde: travle bygader, samfundskvarterer, hektar grønne områder og historiske vartegn. Hos NJCU forstår vi, at nye omgivelser og kravene fra college-livet undertiden kan være overvældende. Vi sætter en ære i at dele byens skatte og stræber efter at få alle studerende til at føle sig velkomne i deres hjem væk fra hjemmet.

Global City

Med en af de mest forskelligartede befolkninger i landet er Jersey City virkelig et globalt tapet, rig på arv. Dens kvarterer er hjemsted for befolkningsgrupper af blandt andet italiensk, cubansk, filippinsk, polsk, jødisk, indisk, irsk, puertoricansk, dominikansk, afrikansk, arabisk og asiatisk herkomst. Denne kulturelle og etniske rigdom er det, der gør Jersey City til et så spændende sted at bo, lære og vokse.

Adgang til NYC

NJCU har en bekvem beliggenhed kun få minutter fra New York City og giver studerende adgang til verdens finansielle hovedstad og alt, hvad den tilbyder, herunder det fineste inden for visuel og scenekunst, berømte museer, sportslige og kulturelle begivenheder og uovertruffen beskæftigelsesmuligheder. Offentlig transport er let tilgængelig fra campus til hjertet af New York City.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Jersey City

  2039 John F. Kennedy Boulevard, 07305, Jersey City

Spørgsmål