Keystone logo
New Jersey Institute of Technology

New Jersey Institute of Technology

New Jersey Institute of Technology

Introduktion

Om os

Velkommen til New Jersey Institute of Technology . Som statens offentlige polytekniske universitet fortsætter vi med at investere i fornyelse af vores eksisterende faciliteter ud over at tilføje nye rum med det formål at yde en ekstraordinær undervisning, læring og levevilkår.

NJIT tilbyder mere end 125 bachelor-og kandidatuddannelser i seks specialiserede skoler instrueret af ekspert fakultet, 98 procent af dem har den højeste grad i deres område. Vores akademiske programmer er fuldt akkrediteret af de relevante akkrediteringsorganer, kommissioner og foreninger som Mellemstatsforeningen for Højskoler og Skoler (MSA), Akkrediteringskomité for Teknologi og Teknologi (ABET), Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) og National Arkitektonisk Akkrediteringsråd (NAAB).

Vores omfattende videreuddannelsesprogrammer og online kurser tilbyder vigtig træning for fagfolk, der allerede er på jobbet, og vores konkurrencedygtige praktikophold hjælper med at lande dig selv. Lær mere om vores online læringsprogrammer .

 • $ 1,74B NJITs årlige økonomiske indvirkning på staten New Jersey

 • # 1 nationalt i Student Opadgående Mobilitet

 • NJIT forbereder sine kandidater til ledelsesstillinger som fagfolk og som borgere.

Vi har fantastiske studerende fra hele verden, og vi rangerer # 1 i New Jersey i tildeling af ingeniørgrader til afroamerikanske og latinamerikanske studerende. De venner og kontakter, du vil lave hos NJIT, enten i en af ​​over 130 studieklubber og organisationer (ikke grækere) eller i snesevis af samfundstjenesteprojekter, vil forbedre dit liv og påvirke din fremtid.

Vores mission

 • i bachelor, graduate og fortsætte faglig uddannelse, forbereder eleverne til produktive karriere og forstærker deres potentiale for livslang personlig og faglig vækst;

 • i forskningens forstand med vægt på anvendt tværfaglig indsats, der omfatter arkitektur, design, videnskab, herunder fysiske og biovidenskabelige, tekniske, matematiske og infrastruktursystemer, databehandling af informationsteknologi og kommunikationsteknologi og ledelse;

 • i tjeneste for både byens bymiljø og det bredere samfund i byen, staten, nationen og det globale samfund ved at gennemføre offentlige politiske undersøgelser, gøre uddannelsesmuligheder bredt tilgængelige og indlede fællesskabsprojekter;

 • i at bidrage til økonomisk udvikling gennem statens største business inkubatorsystem, udvikling af arbejdsstyrken, joint ventures med regeringen og erhvervslivet og gennem udvikling af intellektuel ejendomsret;

NJIT ...

 • forbereder sine kandidater til lederstillinger som fagfolk og som borgere;

 • giver uddannelsesmuligheder til et bredt forskelligartet studieorgan;

 • svarer til behov hos store og små virksomheder, statslige og lokale myndigheder og civile organisationer;

 • partnere med uddannelsesinstitutioner på alle niveauer for at nå sit mission; og

 • fremmer anvendelsen af ​​videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM) som et middel til at forbedre livskvaliteten.

Vores vision

er at være det førende teknik-, design-, videnskabs- og teknologiversamfund kendt for forskning og uddannelse, der fremmer innovation, iværksætteri og engagement.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Newark

  Doctor Martin Luther King Junior Boulevard,323, 07102, Newark

Spørgsmål