Keystone logo
New Mexico State University College of Arts and Sciences

New Mexico State University College of Arts and Sciences

New Mexico State University College of Arts and Sciences

Introduktion

Mission

College of Arts and Sciences tilbyder grundlæggende uddannelse for hver NMSU-studerende og en bred vifte af grader, der forbereder de studerende til at være kyndige og ansvarlige borgere i vores verden. Vi fremmer livslang opdagelse og forbedring af samfundet gennem banebrydende forskning og kreativ aktivitet og ved at udføre vores landtilskudsmission gennem opsøgende og engagement med det større samfund.

Værdier

 • Centralt i College of Arts and Sciences land-grant mission er vores kerneværdier som beskrevet i de følgende værdiansættelser.
 • Tilgængelighed: Vi værdsætter at være tilgængelig for forskellige mennesker i New Mexico og videre. Vi værdsætter uddannelse, der er inkluderende, tilgængelig og overkommelig. Vi er porten til læring for alle studerende, som giver os både en mulighed og et ansvar for at påvirke deres læringsoplevelse på en positiv måde.
 • Læring og viden: Vi værdsætter læring og viden for deres egen skyld og skaber bredt uddannede medlemmer af samfundet, der kan tænke kritisk og forbedre deres samfund. Vi stræber efter at modellere en kærlighed til læring og indgyde et ønske om en levetid på læring. Vi værdsætter at tilbyde avanceret uddannelse og stipendium gennem stærke kandidat- og bacheloruddannelser.
 • Rigor & Excellence: Vi mener, at den bedste uddannelse er streng, udfordrende og kræver udholdenhed. Vi mener, at det bedste kreative og videnskabelige arbejde kræver den samme indsats. De, der udmærker sig i disse bestræbelser, bør anerkendes, kultiveres, belønnes og fejres.
 • Kontinuitet og stabilitet: Vi mener, at kontinuitet og stabilitet er afgørende for ekspertise i vores programmer og aktiviteter. Fast ejendom, fast ejendom og college fakultet, der er forpligtet til NMSU og dets studerende, er afgørende for kontinuitet og stabilitet.
 • Formål og sted: Vi værdsætter montering i vores unikke formål og sted. Vi værdsætter at betjene borgerne i New Mexico, opnå en bæredygtig eksistens i det miljø, vi besætter, og integrere os selv i samfundet og regionen ved grænsen mod sydvest.
 • Gennemsigtighed: Vi værdsætter og stræber efter gennemsigtighed i aktiviteterne for folk og organisationer i vores kollegium. Vi mener, at dette skaber et miljø for samarbejde og åben dialog, der bedst gør det muligt for os at udføre vores mission på universitetet.

Placeringer

 • Las Cruces

  East University Avenue,1780, 88003, Las Cruces

  Spørgsmål