Keystone logo
New Shores International College

New Shores International College

New Shores International College

Introduktion

New Shores International College er et innovativt og dynamisk college, der leverer det bedste inden for tværfaglig uddannelse på en unik og unikt stimulerende måde. Vores tværfaglige tilgang uddanner eleverne til at tænke både bredt og dybt, så intellektet kan udforske ud over grænserne for traditionel uddannelse. Kandidater forlader New Shores som velinformerede og afrundede personligheder, der er i stand til at anvende vidtrækkende analytiske og kreative færdigheder og bevidste om den bredere verden og deres eget potentiale til at operere inden for den.

New Shores uddannelsesfilosofi skelner mellem "at udvide sindets kræfter" og "lagre det med viden". Naturligvis er vores elever forpligtet til at lære og beholde en mængde data, men det afgørende er, at de også bliver undervist i at anvende kritisk analyse og kreativitet på, hvad disse data måtte være.

Distinkt fra andre institutioner betragter vi i New Shores en universitetsuddannelse som en tid for opdagelse, hvor nysgerrighed skal opmuntres og spørgsmålene aldrig må stoppe med at komme. Vi vil have, at vores elever er modige og fantasifulde, og vi erkender, at det også betyder, at de fejler - og derefter lærer af fiasko - for at opnå endnu større succes. Vi kræver af vores studerende, at de interesserer sig for emner uden for den snævre pensum, der pålægges af mere traditionelle læringsinstitutioner: på New Shores tror vi, at kunstnere lærer af forskere, forskere fra ledere og ledere fra kunstnere.

Placeringer

  • Bengaluru

    Bengaluru, Indien

    Programmer

    Spørgsmål