Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

Introduktion

New York Institute of Technology - College of Engineering og Computing Sciences

Udforsk New York Institute of Technology-et dynamisk, højtrangeret og akkrediteret non-profit-universitet, der har til opgave at uddanne den næste generation af ledere og inspirere innovation og fremme iværksætteri.

111909_Picture1.png

Om New York Institute of Technology:

New York Institute of Technology tilbyder bachelor, kandidatuddannelser og faglige uddannelser på mere end 50 fagområder, herunder datalogi, data og cybersikkerhed; biologi og biomedicinske studier; arkitektur og design; ingeniørarbejde; sundhedsprofessioner og medicin; It og digital teknologi; ledelse; kommunikation og markedsføring; uddannelse og rådgivning og energi og bæredygtighed. Et nonprofit, uafhængigt, privat og nonsektarisk institut for videregående uddannelse, byder universitetet velkommen over 9.000 studerende verden over. Universitetet har campusser i New York og Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas) og Vancouver (British Columbia) og programmer rundt om i verden. Mere end 100.000 alumni omfatter et engageret netværk af skuespillere, beslutningstagere og innovatører, der er parat til at ændre verden, løse udfordringer fra det 21. århundrede og genopfinde fremtiden.

Siden 1955 har NYIT forfulgt sin mission til:

 • Giv karriereorienteret faglig uddannelse
 • Giv alle kvalificerede elever adgang til muligheder
 • Støtte forskning og stipendium, der gavner den større verden

Hvem vi er:

På New York Institute of Technology er mangfoldighed repræsenteret af en mosaik af engagerede studerende, der hver især bidrager med unikke intellektuelle, kulturelle og kreative gaver til et rigt og pulserende campus-samfund. Universitetets fakultet og studerende repræsenterer og omfavner en mangfoldighed af perspektiver, værdier, ideer, baggrunde, stilarter, tilgange, erfaringer og overbevisninger - der giver en stimulerende, plejende og virkelig kosmopolitisk 21. århundredes uddannelse. Se NYIT på et overblik her.

111914_Picture1.png

Hvor vi er:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Canada

Om College of Engineering og Computing Sciences:

111915_Picture1.png

New York Institute of Technology er blandt de øverste tredjedel af akkrediterede ingeniørprogrammer opført af US News

Idéer, der virker umulige at realisere, tager form hver dag på New York Institute of Technology, hvor elever lærer at løse problemer, bidrage med løsninger og arbejde på udfordringer fra det 21. århundrede, der direkte påvirker verden. NYIT studerende oplever en bemærkelsesværdig investeringsafkast i deres uddannelse: graduate profession-ready, udstyret med de færdigheder og erfaringer, der søges af top arbejdsgivere, kandidatuddannelser og forskningsinstitutioner over hele verden. PayScale's College Salary rapport placerer College of Engineering and Computing Sciences blandt de top 28% af ingeniørskoler baseret på lønpotentiale.

Akademiske programmer:

 • Elektroteknologi og Computer Engineering, MS
 • Bioengineering, MS
 • Mekanik, MS
 • Computer Science, MS
 • Information, netværk og computersikkerhed, MS
 • Data Science, MS

Innovationscenter for iværksætteri og teknologi (ETIC)

Entreprenørskab og Teknologi Innovation Center (ETIC) er New York Institute of Technology's hub for at fremme opdagelse, dyrke nye virksomheder og produkter og spore nye ideer inden for teknologi, teknik og anvendt videnskab. Ved at udvide partnerskaber mellem industrien, det akademiske samfund og faglige organisationer søger ETIC at gøre en forskel på de kritiske områder inden for it og cybersikkerhed, bioengineering og medicinsk udstyr samt energi og grøn teknologi.

Arbejde i ETICs 8.000 kvadratfod af state-of-the-art laboratorier og faciliteter, arbejder eleverne med partnerfirmaer og investornetværk og hjælper dem med at blive transformative ledere på området.

Anvendt forskning og stipendium:

New York Institute of Technology's forskningsindsats modtager hidtil uset finansiering fra nationale kontorer og gennem interne finansieringsbestræbelser. Universitetets ekspertise inden for områder som cybersikkerhed, robotteknologi, implanterbar / bærbar teknologi, medicin, sundhedspleje, bæredygtighed og mere, styrker NYITs voksende ry for at levere innovative teknologiløsninger til virkelige problemer.

Akkreditering: New York Institute of Technology er akkrediteret af Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse og chartret af bestyrelsen for State University of New York; vores individuelle programmer og skoler samt vores globale campuser har også prestigefyldte akkrediteringer. Se en komplet liste over akkrediteringsbureauer.

Placeringer

 • New York

  1855 Broadway, 10023, New York

  • Old Westbury

   Northern Boulevard P.O. Box 8000, 11568-8000, Old Westbury

   • Vancouver

    701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada, V7Y 1K8, Vancouver

    Spørgsmål