Keystone logo
© BIMM University
Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Introduktion

Newcastle er et globalt Top 125-universitet (QS World University Rankings 2023) og er hjemsted for 29.000 studerende fra 140 lande.

Vi er et stiftende medlem af Russell Group, og vi er et af kun 19 universiteter i verden – og kun tre i Storbritannien – for at opnå en QS-stjernerating på over fem for overordnet ekspertise (2022).

Vi kan spore vores oprindelse tilbage til School of Medicine and Surgery, etableret i 1834.

I dag kombinerer vi verdensførende forskning med en akademisk erfaring i verdensklasse.

En global leder med styrker inden for aldring og sundhed, data, energi, byer og kreativ kunst, vi er banebrydende løsninger på nogle af de største udfordringer, som verden står over for. I Storbritanniens Research Excellence Framework 2021 blev 42 % af vores forskning bedømt som verdensledende.

Gennem 5-stjernet undervisning (QS Stars 2022) uddanner vi for livet. Studerende bliver udfordret og støttet til at lære af eksperter i verdensklasse på tværs af mere end 185 bachelor- og 300 postgraduate grader.

Studieoplevelse

Studerende støttes til at nå deres fulde potentiale af vores Student Health and Wellbeing-tjenester, som giver rådgivning, mental sundhed, handicap og specialistlæringsstøtte samt økonomisk støtte og tros- og spiritualitetsstøtte.

Vi har udviklet et online Academic Skills Kit til at støtte eleverne til at blive effektive selvstændige elever.

Vores Students' Union er kernen i Newcastle-oplevelsen og tilbyder mere end 180 studenterdrevne foreninger og over 60 sportsklubber.

Newcastle er en topstudenterby Multikulturel, levende og venlig, og er hovedstaden i det nordøstlige England – universitetets campus i centrum er i centrum.

En global top 50 og UK top 10 studerende by, det er også en af de mest overkommelige i Storbritannien (QS Best Student Cities, 2023).

Newcastle byder på sport i topklasse, en pulserende kunstscene, gode shoppingmuligheder og spændende natteliv. Det er også tæt på smukke landskaber og prisvindende strande.

Campus funktioner

Vores 50 hektar store campus i Newcastles centrum er omdrejningspunktet for vores undervisning, forskning og samarbejde. Det omfatter faciliteter til forskningsinnovation, undervisning og læring og engagement.

Studerende nyder godt af faciliteter såsom vores prisvindende biblioteksservice og Center for Fysisk Fritid og Sport.

Vi sigter efter at være en bæredygtig campus, der fremmer initiativer for at opmuntre vores studerende og medarbejdere til at vedtage en bæredygtig livsstil.

Vores miljøforpligtelser er blevet belønnet med en First Class-pris fra People and Planet University League.

    Placeringer

    • Newcastle upon Tyne

      Newcastle University, NE1 7RU, Newcastle upon Tyne

    Spørgsmål