Keystone logo
Nanhua University

Nanhua University

Nanhua University

Introduktion

Syd Profile

Først stiftende oprindelse og status

Nanhua University i Chiayi Taiwan, blev grundlagt i 1996 af Master Hsing Yun Guang Shan er villig til at oprette skoler i kraft af millioner af mennesker og grundlægger, er det den første omfattende universitet grundlagt af Fo Guang Shan, samtidig, skolen er også landets første internationale fælles mellem universiteterne et system med "Fo Guang Shan United University systemet" er. I øjeblikket har en række studerende resterende cirka 5.500 mennesker, har 223 fuldtidsansatte lærere, en stærk fakultet, adjunkt ved skolen på fuld tid lærerne tegnede sig for mere end fuld tid lærer ratio på 99%, herunder en doktorgrad i forhold så højt som 92%, blandt de bedste i private universiteter . Skolen er beliggende i en rustik idyller Chih-Chung, bjerg bygning, der er tidspunkter, gradient, skole areal på omkring 63 hektar, med store græsarealer, tårnhøje træer, rolig og elegant campus, grønt, blomster, sin unikke naturlige miljø, "skov Universitet" af godt ry, men overalt beskyttede arter af sjældne insekter, rigelige naturlige og menneskelige økologi, som det fremgår af en model af campus for at fremme grøn energi og miljøuddannelse. Da skolen skabe deres egen skole, den første vægt generelle uddannelsesniveau og den menneskelige ånd, er landets almen uddannelse skoler i det sydlige fokus. I øjeblikket har ledelse, humaniora, samfundsvidenskab, kunst og videnskab og teknologi institutter og fem General Education Center, i alt 19 universitetsinstitutter, 24 forskningsinstitut master classes, samt et ph.d.-program. Skolens første "død Afdeling" er stadig kendt i hele landet, og naturlig bioteknologi, Institut for Tourism Management, Institut for Arkitektur og Landskab, Department of Musiketnologi, religion, non-profit business management, Institut for naturmedicin , skole egenskaber er afdeling. Hertil kommer, at kvaliteten af ​​almen uddannelse prisbelønnede år efter år, mere skole etableret et godt ry. Samtidig har vi på det kraftigste at fremme cross-learning kurser omfatter internationale udvekslingsstuderende, oversøiske studierejser og E-learning platform (Wi-Fi / Digitale medier / sprogindlæring), er at vise skole egenskaber og konkurrenceevne.

For det andet, den pædagogiske filosofi

Skole uddannelse til folk kulturelle, faglige, digital, industrialisering og internationalisering, fem af princippet om Ping Heng udvikling. Self-positionering som "humanistisk orientering mod en religiøs, velfærd og retfærdighed med ånden i kvalitet undervisning universitet." Dens unikke mission er at være "bevidst liv", "den humanistiske ånd religion" og "offentligt universitet ideal," gennemsyrer ind i uddannelsesprocessen, og for at "fremme vitalitet vitalitet" ånd, for at fremme væksten og transformation af lærere og elever, at forbedre hver studerende karakter, vision og ekspertise. I mellemtiden, de studerende også styrke dit sind og tjeneste for andre, for samfundet at dyrke god statsborgerskab og kan være lavet af det. Personale uddannelsesmål :( a) dyrke karakter, dydige og har moderne ånd af tjeneste. (B) dyrke et bredt perspektiv, den moderne borger borgerlige læse- og kommunikationsevner. (C) for at udvikle moderne eksperter med en følelse af ansvar, faglig kompetence og kreative evner.

For det tredje karakteristika udvikling

Seminarium for at etablere den menneskelige ånd

Skole er den skole i religiøse, dybt religiøs menneskelige ånd, vi lagt særlig vægt på at forbedre den almene uddannelse og personlighed udvikling af studerende. College videreføre den gamle tradition, Genopbyg menneskelige ånd er udviklingen af ​​karakteristisk for skolen siden starten. Vi har etableret universitetsby med kulturel akademi uddannelse, for at træne all-round talenter både karakter uddannelse, almen uddannelse og faglig uddannelse. Begynd med den årlige "Ancient Ceremony" arrangeret for freshmen "overgangsrite" aktiviteter, kombineret med moralsk uddannelse pensum designet til at imødekomme det moderne samfund, så eleverne gennem en række af åndelig dåb, omdannet til ansvarlige, bevidste sind voksne.

I forbindelse med den lokale industri vægt på "learning by-en."

I undervisningen, med "bevidste liv uddannelse" og "bevidst elevernes læring" som akse, at fokus på kvalitet i undervisningen og keramik miljømæssige anvende deres viden. Ikke kun gennemføre programmet i samarbejde med industrien, men også skabe en "enhed af at lære at bruge" systemet, så problemfri integration af akademisk teori og industri, for at øge beskæftigelsesegnetheden og konkurrenceevne studerende. Hertil kommer, at også i tråd med den lokale industri og samfund pulsering, for at skabe et lyspunkt i departementerne. Og religiøse og frivillige, død pleje, sundhed, visdom og liv, økologisk landbrug, bioteknologi, turisme og fritid, non-profit organisationer, samt kulturelle og kreative industrier og så videre, som fokus for den fremtidige udvikling af skolen.

Baseret i Taiwan, internationalt look, den første internationale mellem universiteter system med fælles

Fo Guang Shan Fo Guang University og University uddannelsessystem, American University of the West, University of Southern Australia, fællesskab at skabe en "Fo Guang Shan fælles universitetssystem." Dette er et nationalt initiativ i hele EU University internationale system, vi kombinere de fire universiteter, vil tilbyde en bred vifte af ressourcer til at udvikle et internationalt perspektiv studerende. I fremtiden mere vil blive "registreret fire skolesøgende skole en" vej igennem, så eleverne har mulighed for at opnå dobbelt grader. Derudover kan skolen kombinere mere Fo Guang Shan fordelt i de fem kontinenter og oversøisk dojo højborg Baiyu Buddhas Light som international udveksling og læring af vores elever vigtig kanal til at fremme de studerende med international mobilitet.

Placeringer

 • Chiayi City

  Nanhua University No.55, Sec. 1, Nanhua Rd., Dalin Township, Chiayi County, 62249, Chiayi City

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål