Keystone logo
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

FORSKNINGSUDDANNELSE I LÆGEMIDLER OG HUNDVidenskab

Hvad er dine ambitioner i denne nye æra af opdagelser?

Vi mener, at for at løse vitale sundhedsproblemer er excellence i undervisning og forskningsmetodologi nøglen. Vi tilstræber at inspirere og guide talentfulde studerende i deres forfølgelse af at blive ledende sundhedspersonale, professorer eller banebrydende forskere - dem, der stræber efter at gøre forskel med deres forskning uanset deres område - klinisk medicin, narkotikaforskning, folkesundhed eller sundhedspolitikudvikling .

MSC-programmer

Kernen i denne filosofi er vores tre Master of Science (MSc) programmer. To af disse er beregnet til indehavere af en bachelorgrad: Forskeruddannelsen i Sundhedsvidenskab (et toårigt fuldtidsprogram, der tilbyder specialiseringer i epidemiologi, klinisk epidemiologi, genetisk epidemiologi, folkesundhed og sundhedsøkonomi) og forskeruddannelsen i Klinisk forskning. Det tredje program er beregnet til kandidatuddannede og sundhedspersonale på postgraduate niveau. Dette er kandidatuddannelsen i Sundhedsvidenskab, der tilbydes som et års fuldtidsuddannelse eller et skræddersyet toårigt exec utiveprogram på deltid. Dette program tilbyder også flere specialiseringer.

ERASMUS SOMMERPROGRAMMET

Hvert af disse tre programmer kombinerer teoretisk og praktisk forskningstræning inden for medicin og sundhed. Programmerne starter hver august med Erasmus Summer Programmet. Denne tre-ugers 30-kursus portefølje af topmoderne biomedicinske emner er designet til fuldt ud at tilfredsstille behovene hos internationale studerende og fagfolk med en særlig interesse - såsom klinisk medicin, almen praksis, folkesundhed, epidemiologi, genetik eller biostatistik.

Da sommerprogrammet fokuserer på nøgleprincipper og metoder til kvantitativ medicinsk forskning, er den ikke kun åben for deltagere i kandidatuddannelserne, men også for alle elever og sundhedspersonale. Hvis du ikke er indskrevet i et uddannelsesprogram, men ønsker at få vigtige opdateringer i en række anvendte medicinske og sundhedsmæssige discipliner, kan du således sammensætte din egen personlige træningsplan - et andet vigtigt aspekt af NIHES filosofien. Som selvstændig studerende er du også velkommen til at tilmelde dig enhver del af vores regelmæssige efterårsseddel.

NATIONALE PROGRAMMER

Ønsker du at tilføje en international dimension til din karriere som forsker? At kombinere forskning og klinisk arbejde? Eller søger du at maksimere dine chancer for at kvalificere dig til et ph.d.-forskningsprojekt gennem et Postgraduate-program? Vores forskningstræning er designet til at hjælpe dig med at gøre dem alle.

Overvej vores Postgraduate program for et yderligere år af forskningstræning efter din kandidat, hvis du ønsker at erhverve mere forskningserfaring eller øge dine chancer for at kvalificere til et ph.d.-forskningsprojekt.

Hos NIHES vi løbende vores netværk af partneruniversiteter over hele kloden. Så uanset din ambition - om du har til hensigt at arbejde som videnskabsmand i den akademiske verden, den offentlige sektor eller industri - giver vi dig den viden og ekspertise, du har brug for.

Placeringer

  • Rotterdam

    NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA , , Rotterdam

    Spørgsmål